Fina bilder

hej eller nåt, snart är helgen slut. Den har vart lugn och skön. Var på fotboll med Walter igår men som väntat blev det förlust. Men inte helt rättvist. Djurgårn hade mycket av spelet men kan inte göra mål..

Idag kommer den vackraste med, har inte sett honom sen i onsdags det blir så tomt när inte han är här, speciellt när inte Walter är hemma heller.

Det blir dock bara över natten han stannar för han måste tillbaka i morgon. Men förhoppningsvis kan han komma på tisdag igen :)

 Nej nu ska jag in och göra mig lite fin tills han kommer, har vart en slusk hela dagen nu.

Kram på er!Kärlek är

när man får en kaffebryggare av den man tycker väldigt mycket om en sen måndagskväll...Alltså jag fick kaffebryggaren på måndagen om ni inte hängde med på det...

Jo han kom då igen, fick lite tid över att komma över men nu dröjer det tills nästa vecka innan han kan komma :(
Men det är väl bara att stå ut..


Är hemma med Walter idag,han hade ont i magen och huvudet när han vaknade så han fick stanna hemma stackarn.

Men nu ska jag göra lite matte tänkte jag....

Kram på er!

Som ingenting har hänt!

Förlåt alla mina 4-5 läsare att jag inte har skrivit på ett tag..Har inte orkat och sen har jag haft besök sen i torsdags...:)
Blev lite spontant och skulle eg bara vara en natt men det blev lite längre, inte mig emot dock.Snarare tvärtom...

Men det har vart jättemysigt, tänk att saker och ting kan fortsätta att vara som dom var för 4 år sen, som om alla dessa år inte har funnits. Vi har båda gjort saker på sitt håll, skaffat barn, förlovning, separationer, skaffat hund osv osv men när vi tar vid där vi slutade är det som ingenting har hänt.

Kram på er..

10 år

blir han idag. Min lilla prins.
Han har haft en jättebra dag säger han, först firad i morse och på skolan, Efter det fick han och 3 kompisar gå på bio och sen blev det middag på Pizza Hut där dom hade nån variant på "Ja må han leva"

Vi köpte en mobil till honom med så han blev så glad och iom att han fyller 10 och det är lite speciellt så fick han lite "manliga" saker som han kallade det, dvs lite deoderant, tvål, vax och lukta gott kit. Uppskattat det med.
Sen blev det lite kläder, böcker, lego och annat smått och gott. Nu ligger han i sin säng och är supertrött efter denna stora dag....

Kram på er!

     Så.......

Åh nu är den här helgen över, äntligen. Jag är så slut i hela sinnet.. Utbrott med bett som följd, så nu har jag ett bitmärke lika stort som två femkronor som skiftar fint i blått och lila.. Men sen har jag fått en fin tavla, ett fint smycke och haft det allmänt bra. Imorgon är det lillprinsens 10 års dag med. Jag och Susanne ska iväg och köpa en mobiltelefon till honom o efter det blir det middag och bio. Skönt att jag och hon kan umgås. Glad att Pontus har träffat henne. Men undrar om Walters blivande "lillebror" kommer i morgon? Har en känsla av det.. Men nu orkar jag inte att berätta nåt mer.. Kram på er

En enkel fråga.

När ska min huvudvärk och det mesiga halsonda försvinna?

Kram på er!

Vilse, kantareller och nyfikna tjurar

Ja nu är jag hemma från Tierp, vi har haft det jättetrevligt...Var ute och plockade svamp men vi är typiska stockholmstjejer så självklart så går jag och Loella vilse. Danza hade fått hoppa in i bilen för att hon frös så mycket så vi kunde inte låta henne hitta tillbaka.. Jo så vad gör man då? Man ringer hennes pojkvän Rickard o så får han komma och leta rätt på oss.
Bara det att vi inte var så lost som vi trodde, bara lite desorienterade.
Men allt gick bra och vi hittade en massa svamp.
Kruxet var bara att min telefon hakade upp sig så nu kan jag inte skicka sms, men får lämna in den i morgon o se om dom kan göra nåt. Drygt som fan,

Ja annars var det promenader, god mat, gott vin trevligt sällskap och nyfikna djur som innefattade helgen..

Kram på er!

    

Testar lite

Så nu blir det lite testande av saker....Så håll ut alla mina 4-5 läsare....Haha :)

 Kram på er

Svampplockning o annat i framtiden

Har vart helt slut idag. Det har inte blivit många steg kan jag lova. Men jag var tvungen att lyssna på min kropp idag kände jag. Har haft ont i huvudet och halsen i ett par dagar o bara igår betade jag av 20000 steg. Var helt slut i morse så det blev att vila. Men i morgon åker jag till Tierp med Loella och Richard...Lär bli långa promenader och på söndag ska vi plocka svamp...Dock så äter inte jag svamp men man kan alltid ge bort till andra...

Ska bli skönt att komma bort lite o få gå en massa :)

Kom hit nu med dig...!

Kram på er

     


Stegtävling...

Hej hej..

Nu har jobbet startat igång en stegtävling, eller jag är ju en av dom ansvariga till det då jag är Hälsocoach tillsammans med en annan. Det hela starta ju igång idag och ska hålla på en månad. Får se hur mycket man komer upp i per dag.
Satte kl på 8 och tog en timmes promenad med Danza och bara den lilla sträckan gav över 7000 steg och nu ska jag åka och jobba, Får se hur mycket det ökar på med där....

Annars är det fint.
Fryser massor dock men men....

Kram på er