Blogg from de mobajle

Testar o ser om man kan blogga från mobilen. Min dator är inlämnad på service o det dröjer 3 veckor innan jag får den. Kram på er.

Snart dags

Hej hej o hallå bloggen. Nu är jag här igen. Ska väl se vad jag kan plita ner på dig. Har spenderat mina dagar med att packa, njuta av solen, jobbat och umgåtts med min familj. Det är ju inte alls lång tid kvar nu, weeee :)

Annars mår vi fint alla. Walter har ont i knät dock men det ska nog gå över snart :)

Min älskling var så snäll och bjöd ut mig häromdagen, mycket mysigt. Han hade dessutom dukat fram champagne och lite snittar när jag kom hem från rehab med Danza. :D
Får se vad jag kan hitta på för överraskning till honom sen. Har lite planer men vet inte om det kommer att gå. :P

Hade ett lönesamtal förra veckan. Vet inte vad jag kommer att få för det ska ju facket förhandla om nu på måndag, men det var mycket intressant o höra vad chefen egentligen tycker om mig. Men det var bara positivt. Blev nästan rörd när jag hörde allt hon sa till mig. Men sen är ju jag så blödig med. Hahahaha.

Nej nu ska jag packa lite

Kram på er
Lite dravel bara

Glad Påsk o sånt då!

Ska snart ut och sätta mig i solen lite. Den skiner ju så fint o himlen är klarblå. Oj det där lät nästan lite poetiskt eller nåt.

Annars ska vi hem till mor i kväll och äta påskbuffé. Mannen min har gjort supergoda lammfärsbullar kvällen till ära. Sen att det var min kära mor som ville just ha dom på lamm förtäljer ikke historien.
Men det ska bli gott i alla fall..  Kanske borde man köpa med sig lite Memma med. Nja jag får se. Då måste jag kanske dela med mig det med någon annan. Är lite snål när det gäller den biten.

Snart är det i alla fall flytt. 3 veckor närmare bestämt. Jag är stamkund på Ikeas och blockets hemsidor. Det är så mycket jag vill köpa. :)
Jag har ju absolut inget tålamod med att vänta med såna saker, har ju dock inget val. Pengarna växer ju inte på träd direkt.
Men en av dom bra sakerna med flytten förutom allt det där med att jag får bo med min karl o så, är att jag kommer närmare syrran.
O på nåt sätt känns det som att nu blir det ungefär lika långt till alla. Dvs syrran, mamma, pappa, katrineholm osv.

Nej nu ska jag göra frukost o sen sätta mig i solen

Kram på er!