3 arbeten!

Nu får vi se vad jag ska uppdatera om. Har precis börjat på mitt 3 e arbete, fast det ena är bara ett timvikariat som jag hoppar in på när det behövs så sammanlagt har jag kanske 75-80 % i månaden vilket passar mig utmärkt.
Trivs i alla fall mycket mycket bra på alla jobb även om det kan bli lite långrandigt vissa stunder.

Ja annars är det inte så mycket som har hänt. På fredag är det avslutning för Walter i skolan så jag och Lionel tar tåget upp för att titta. Får se om jag passar på att träffa nån när jag ändå är uppe.
Ja vi får se helt enkelt. :)
Walter kommer sen på måndag. Får se hur länge han stannar nu när det är sommarlov. Hans kompis Aiden är ju äntligen i Sverige så jag antar att han vill stanna här ett tag.
Han har även börjat umgås lite med Lionels dagmammas pojkar så nu har han äntligen ett eget liv här. Han har t om funderingar på att byta skola och börja här i stället. Vi ska dock ta en snack om den saken så att han inte förhastar sig eller liknande. Men ingen skulle ju bli så glad som jag i fall han gör det. Då är hela truppen samlad iom att Emelie ska bo här varannan vecka efter sommaren.
Hon ska gå hos Lionels dagmamma tom.

Sommaren för fru Månsson kommer annars bestå av arbete arbete arbete. Jag kommer bara ha 1 veckas semester och den kommer verkligen vara helig för mig. Blir ju att åka ner till Västkusten i vanlig ordning.
Hoppas bara att vi får lite bättre väder än sist.


 

 
Just det, ser ni hur stor Lionel börjar bli?

Kram på er!