Lionel????

Har tänkt länge att jag ska blogga lite men har inte orkat. Har vart hemma i 2 veckor nu pga migrän, fick en sjukskrivning till mitten på november men den kommer sannolikthet fortsätta ett tag till.

Ja i lördags i alla fall så fyllde jag år, fick frukost av min älskling, tyvärr äger vi ingen bricka så det fick bli vid köksbordet. Men det var så fint uppdukat så. :) Eftersom vi inte direkt hade firat älsklingens födelsedag så åkte vi ner till Pitchers och firade tillsammans. Åt god mat och tittade på fotboll tillsammans :) Men gravid som man är så orkar man inte så länge och Christian hade inte sovit så mycket på natten så kl 20 åkte vi hem, la oss på soffan och somnade. hahaha.

Ja just det, vi har ju införskaffat oss en till familjemedlem bara så där :) Nä vi har tänkt på det ett tag att vi vill ha en katt och i fredags fick vi hem en liten gynnare vid namn Svea. Busig som attan, skriker när hon inte får vara med oss på nätterna vilket inte går då hon är en riktig Al Qaida katt, terrorist på högsta nivå. Usch så hon bråkar med en. Och min blommor förstör hon med :( Men hon är så söt att hon kommer undan med mycket.
Danza den lilla fega kamphunden är jätterädd för henne, går undan och gömmer sig så fort Svea fräser åt henne.
Men det går bättre för varje dag så det ska nog bli bra av det här :)

Igår var vi upp till sthlm för att kolla vad Ärtan bär för kön, blev ju inte alls så förvånad då jag redan hade på känn vad det var.. Men Ärtan bär i alla fall på en snopp till Christians stora lycka. Ja jag är ju med glad självklart. Men med tanke på hur många flickor dom är i hans familj så blir det lite extra. Har aldrig sett honom så glad och så stolt när vi gick ifrån läkaren :)
Så nu är det namnletning som gäller, hitills så ligger Lionel på första plats.. (kanske har en liiiite med en viss Messi att göra ;) Men är man Barcelona fan så är man :)

Detta var allt för nu.


Kram på er!