Vätska i öronen

Lionel har tydligen vätska bakom trumhinnan. Hoppas på att man slipper söva honom för att ta hål på trumhinnan. Ska tillbaka till läkaren om några månader och kolla det igen.
Han har även gått ner lite i vikt som vi ska kolla igen om några veckor. Ja alltid är det något. :)

Han ligger och sover på soffan just nu. Stackarn vaknade igår kväll och hade jätteont någonstans. Stackarn låg bara och skrek tills alvedonen började verka. Sen fick han sova hos oss så han slapp ligga och vara orolig. Som tur är så var han bättre i morse men däremot bra seg och trött.
Vi försöker att ta bort hans middagsvila men det går sisodär. Han orkar inte riktigt varje dag utan att sova middag märker vi men får ta det som det kommer.

Javisst ja, vi har ju en liten ny medlem i familjen. En katt som heter Thorsten, han är ganska ful och väldigt knäpp men ack så charmig.Han har inte lärt sig hur man kommer över grinden på övervåningen och han klarar inte av att hoppa från soffan till klösträdet. Men till hans försvar så är han ganska tjock. :)

Kram på er


Fullspäckat schema

Känns som att denna vecka bara består av div läkarbesök. Idag var det provtagning för Walter, i morgon ska vi kolla Lionels öron, torsdag skulle vi ha åkt upp till Sthlm ang protesen till Lionel och på fredag är det tandläkaren för Walter.
Dessutom så har Lionel gått ner i vikt så vi får väl se vad det tar vägen någonstans.
Börjar bli lite tjatigt att springa så ofta hos läkarna som vi gör och dessutom så känner dom i receptionen igen mig och Lionel när vi kommer så ofta är vi där.

Men annars är det bra, jag tar med mig Emelie och Lionel på lördag upp till Sthlm, vi ska åka och hälsa på Fia över helgen. Kan bli riktigt roligt för Emelie med ett litet äventyr. Blir inte att vi gör så mycket men för barnen är ju bara att åka tåget rena äventyret. Ska bli riktigt roligt och sen få sitta och prata skit med Fia var ju 100 år sen man gjorde. Hoppas på att Mia kommer med. :)

Kram på er!

Tillbaka till verkligheten!

Nu har dom 4 veckorna gått, allting har gått bra och i måndags och idag var vi upp till Sthlm. Först gjorde man en avgjutning till den framtida protesen under narkos och idag skulle vi välja ut en irisfärg som skulle vara lämplig. Det blir några besök till men omkring slutet på denna månad så bör han ha sin protes.

Kram på er.