Marknad, busborgen och bilder på barnen...;)

Ja nu i helgen har vi haft båda ungarna hemma. Har passat på att aktivera dom så mycket som möjligt. Speciellt Emelie för det har behövts ;)
Igår gick vi ner på marknaden som tydligen är två ggr/år. Var en massa stånd och karuseller.Tyvärr är det som på dom allra flesta marknader. Samma sak i varje stånd. Men men, kul att titta på i alla fall. Walter fick sin månadspeng och fick gå omkring och titta själv.
Efter en stund mötte vi upp A och D aka Bullen och Kakan och Bullens två söner. Vi käkade lite ihop och gick omkring lite. Men det är svårt att gå så många tillsammans så vi kom bort från varandra efter en stund.
Hemma blev det taco till middag och fotboll på tv :)

Idag drog vi iväg till Busborgen så ungarna fick leka. Oj så de älskade det båda två. De har verkligen sprungit omkring och hoppat och lekt båda två. Det är ganska dyrt tyvärr för ungarna orkar ju egentligen inte leka så mycket.

Nu är vi i alla fall hemma igen och nu ska vi bara ta det lugnt.. :)


Nu så

Ja hej eller nåt.
Är väl dags för en uppdatering kan jag tänka. Är en massa som händer men jag har inte riktigt orkat blogga om det.
Magen börjar att växa sakta men säkert, tyvärr är illamåendet och tröttheten kvar. Men får hoppas att den försvinner vad det lider. Vill verkligen ha tillbaka min energi. Den saknas. Just nu är jag dessutom förkyld så det hjälper ju inte till direkt.
Men men.

Ja men annars så har jag börjat jobba igen. Känns väl sisodär. Trivs ju på jobbet men inte som situtionen är nu. Med tanke på privatiseringen och så. Var uppe i Dalarna för några veckor sen. Mycket trevligt förutom att det var alldeles för mycket för Danza. Hon hade svårt att slappna av. O dessutom så var det en boll i luften hela tiden. Sånt som hon bara älskar.. haha. Det slutade med att jag fick ge henne en Lergigan. Hjälpte väl inte så mycket men lite i alla fall.
Emelie och Walter hade det bra i alla fall. Walter spelade massa volleyboll umgicks med alla och Emelie hittade en massa leksaker hon kunde leka med.

Idag tänkte jag gå ner till babyaffären och kolla modeller på barnvagnar. Vi måste ha en lite mindre modell som får plats i bilen med tanke på att vi har Danza med. Vill inte köpa en större heller. Får se om man hittar nåt och sen försöka hitta deb billigt på nätet nånstans.

Nä nu kommer Anna som jag ska leka lite med idag..

Kram på er..
Regnig semester..

Hej hej! Vi är tillbaka från Västkusten nu. Eller vi kom ju hem sent i söndagskväll. Orkade inte blogga igår. Har haft en sådan jävulsisk huvudvärk under veckan och igår var kulmen av det hela. Är troligtvis migrän jag har haft. Det har släppt lite idag men måste ändå till läkaren för at få nåt smärtstillande som jag kan ta.

Men veckan som har varit har vart rätt ok. Vi hade så otur med vädret. Det var mulet och regnade nästan hela tiden så det fanns ju inte så mycket att göra. Fick 2 dagar som vi kunde passa på att bada men man låg inte i länge direkt. Sen blev det lite krabbfiske, ett besök i Henån osv. Får hoppas på att det blir bra väder resten av veckan. Börjar ju att jobba på måndag.
Walter hade sin kompis Viktor med sig som tur är. Dom hade jättemysigt i sin lilla gäststuga som dom bodde i. Där hade dom tv-spel så dom roade sig bra ändå.

Danza trivdes bra iallafall, hon fick vara nere vid vattnet en del där hon kunde bada och springa bäst hon ville. Hon blev tagen för en bäver med. Så vi har kommit fram till att det inte är så mycket hund hon har i sig. Det är nog mer närmare
Gris
Ko
Surikat
Kängru
Katt
Bäver
Fisk
O sist men inte minst en
dunderklump.

Vi skulle ha åkt hem på söndagmorgon men det blev fint väder så vi stannade tills på eftermiddagen istället. På vägen hem stannade vi förbi i Lidköping och hälsade på C gamla barndomskamrat Gibson eller Peter som man kanske ska skriva. Dom har ju inte setts på en sisodär 14-15 år men hey vem räknar åren. Var kul att dom fick träffas iallafall. O även för mig. Det bjöds på mat och fika vilket var bra så hungrig som jag alltid är.. hahahahahha.

Nä nu ska jag lägga upp lite bilder åt er..

Kram på er.