11 år, tänk vad tiden går :)

Hipp Hipp Hurra min numera stora prins som fyller 11 år. Morgonen började med skönsång och paketöppning i sängen för att sedan få frukost vid bordet. Vi äger ingen bricka upptäckte vi igår. Men det blev lite godísmackor och frenadol till frukost. Sen fick han vara hemma hela dan pga halsont och snuva.

Dagen har flytit på bra, vi har mest myst och tagit det lugnt. Kom precis hem från en promenad med en tjej som jag träffade på Familjeliv, tänk så bra nätet kan vara ibland :)

Men nu får ni inget mera..

Kram på er


Ultraljud

Ja det är ju dags för en uppdatering igen.
Var på ultraljud i måndags, allt gick bra men Christian fick inte följa med pga grissjukan. Det här var ju nåt som jag hade sett fram emot att få gå med honom. Speciellt då jag var ensam när jag väntade Walter. Men eftersom vi ska upp och se vad för kön det är så kan vi kolla det tillsammans sen. Jag valde att inte titta på skärmen just då utan vi gör det senare.
Dom positiva nyheterna var att jag är en vecka länge gången än vad vi först trodde. Så nu har snart gjort halva tiden. Hurra Hurra.

Fick i alla fall med lite bilder som ni kan få se.

Annars så var C´s föräldrar här o helgen. Alltid lika kul. Mamma kom en sväng på lördagen men hon hann ju inte ens komma förrän hon frågade när tågen gick. Men det är hon i ett nötskal. :(

Nä det blir ett kort inlägg idag.
Orkar inte skriva mera.

Kram på er!