Årets första dopp!

Min USB kabel till kameran är trasig eller om det är själva uttaget på det som inte funkar.
Hur som helst så hade jag tagit massa bra bilder på familjen när vi var ute och badade men det får ni som sagt  inte se nu. Aja vi har Emelies storasyster Kim på besök i helgen så vi tog pick o pack o drog ut o badade. Var faktiskt skönt i vattnet så vi badade alla. Sen att man var tvungen att gå typ 2 km för att kunna doppa sig bra hör ju inte hit. Emelie var tyvärr så trött så vi var inte kvar så superlänge innan vi gick bort och grillade lite korv. Men innan vi gjorde det så hann Kim hitta en orm, bygga små rännor tillsammans med Walter ner i vattnet. Walter kastade massa "mackor" och Emelie försökte smita bort till gungorna hela tiden. Märker att det är sommar. Kom mer o mer folk ner till stranden men det var i stort sett bara vi som badade.

O nu är vi alla hemma igen. Walter och Kim spelar X-box. Skönt att bara få slappa lite i värmen. Vi ska ha myskväll alla sen senare.

Kram på er

Full rulle

Ja nu var man lite duktig då. Sprang ju vårruset igår. Eller sprang o sprang var väl att överdriva. Med tanke på hur otränad jag är, skitdåliga skor så blev det att jogga lite lätt. Men jag är rätt nöjd i alla fall. Kom i mål på ca 39 min och då gick jag en del. Värsta med den banan är att det är så mycket asfalt och det tycker inte mina benhinnor om. Känns som att det är knivar som sticker in i en för varje steg man tar.Men det var bara att bita ihop och ignorera.

Kul var det i alla fall. Funderar på att springa nästa år igen men här i Västerås. Har ju ett år på mig att lära känna så pass många vänner att man får den där picnickväskan. hahahaha.

Oh det är snart helg igen, vad fort dagarna går. Ungarna kommer och nu ska även Emelies storasyster Kim vara hos oss i helgen. Full rulle med andra ord. Men det ska bli kul. Hoppas att Walter och Kim har kul tillsammans. Det skiljer några år men det ska nog gå bra i alla fall.

Har sökt lite jobb här med, eller det är inom någon slags vikariepool. Så att man kan få lite timvikariat. Behöver verkligen mera pengar. Är så dyrt att pendla till sthlm. Är redan den 29 och alla pengar är slut. Men då är iofs mat köpt och så. Men hoppas på att mina pengar från FK kommer snart. Väntar ju på den tillfälliga föräldrapenningen sen Walter var sjuk. Det lär ju dock ta hundra år.

Aja, nu ska jag vänta på att dom ska ringa (Fk alltså) o sen ska jag diska.

Kram på er

Muppar på boulebanan...

Yes måndag... Underbart väder ute..
Drog med mig halva familjen på en liten utflykt idag. Dvs mannen min och Danza. Det är så fint där ute, tyvärr fullt med folk på helgen och säkerligen lov. Men idag var det lugnt. Var en massa ungdomar som var ute med skolorna och sprang dock o så några nissar som låg och solade på en boulebana. Hur man nu kan göra det. Fast det är klart om man såg han kalsonger eller badbyxor ( Vet inte vad det var riktigt) så kan man förstå. SUCK

Aja, på Björnön så fick Danza bada lite. kände på vattnet och det var jätteskönt. Kanske inte längre ut men jag ska nog premiär bada snart. :)

Snart kommer Walter hem med.. Skönt, han ska vara här hela veckan förutom på onsdag då jag ska springa vårruset.

Nä nu ska jag göra nåt annat!

Kram på er!
Hemliga

Wohoo, nu har jag sett den sista grannen. Dom har vart så hemliga och lyst med sin frånvaro tycker jag. Men nu har jag träffat eller sett alla. o vi har ju dessutom bara 3 st. Eller fyra om man räknar med att det bor 2 st i en av lägenheterna... :)

Ja men annars är det jobbar helg. Skönt nu bara att det är korta pass. Fast det är klart att det tar ju sin lilla tid att åka på helgen iom att bussar o sånt inte passar in. Men det får funka.

Nej egentligen är det dags att gå o lägga sig men jag är inte så jättetrött. Lyckades sova nästan hela vägen hem från sthlm ikväll. Skönt.

Nästa vecka jobbar jag bara på onsdag. Eller det är personal möte och sen ska jag springa Vårruset. Typiskt att det är just på onsdag när det är Champions League final o allt. Bästa lagen i final dessutom. Fast i det här fallet så håller jag mer på Barcelona.. Lär ju lyssna på radion på tåget hem eller nåt.

Nej nu ska jag se om mannen vill hångla lite eller nåt..

Kram på er


Med reservationer för stav och grammatikfel

Hej hej!
Idag tänkte jag bjuda er på ett litet längre inlägg. Orkade masa mig till datorn o skriva istället för på mobilen.
Är ledig idag. Skönt, men jag vaknade tidigt i alla fall. Christian har äntligen börjat jobba efter 8 mån sjukskrivning. :)
Visserligen är det bara 25 % just nu men det ökas ju efter hand. Så nu är det jag som är hemma och väntar på honom. Hahaha

Ja annars försöker jag lära mig hitta i stan. Går ju lite sisodär men det kommer väl ta sin lilla tid. Walters pendling går jättebra, allt flyter på bra så det är skönt. O han trivs i lägenheten med. Ja det gör vi alla, speciellt Emelie som älskar sitt rum. :D

Enda nackdelen är att det blir så fruktansvärt varmt här inne. Vill inte veta hur det blir i sommar sen. uj uj. Får nog ordna kraftiga korsdrag tror jag. Annars kommer jag att smälta bort här..

Ja vad ska man mer berätta? Fick min löneökning, är hyfsad nöjd med tanke på hur mycket jag fick förra året. :)

Nä nu ska jag äta frukost o sen vila lite

Kram på er


Tågresa

Hej hej. Har jobbat natt o jag sitter på tåget hem. Får se om jag hinner vila lite innan det är dags för tvättstugan. Funderar på att beställa tid för klippa mig med. Är så trött på mitt hår o inte blir det bättre av att jag inte blev nöjd då jag klippte mig sist. Får se om det blir bättre nu. Annars är det inte så mycket som har hänt. Kram på er.

Väntar

Ja nu sitter man o väntar på tåget hem. Flytten har gått jättebra. Nu kommer det svåra att kära Danza att vara själv i lägenheten. Men det ska funka bara vi ger det lite tid o inte stressar. Annars är alla kartonger uppe? Ska bara hitta en bra plats för allt. Är ju så mycket skåp. :-P nä mitt tåg går snart. Kram på er

Det kryper

Jisses, jag kan verkligen inte sova. Måste upp kl 6 i morgon bitti men inte somnar jag för det. Har sådan myrkryp i mina ben. Suck. Aja får väl sova när jag blir gammal eller nåt! Kram på er

Twitter

Jag kan tydligen bara skriva korta inlägg när jag bloggar från mobilen. Som att twittra nästan. Haha. Aja är på väg till jobbet i alla fall. Ville bara säga att jag älskar dig min pulver störda hjärteängel. Snart är vi framme.