Portad

Jag är portad från köket men sitter och sippar på en Kickifestis så det går ingen nöd på mig.
Kram på er!


2 årig bröllpsdag.

Idag firar vi 2 årig bröllopsdag.
Jag kommer tydligen vara portad från köket säger mannen min.
Kram på er!


Roligare kan man ha det.

Sitter och väntar på bussen hem. Hatar att inte ha körkort. Bussarna passar inte riktigt in på när man slutar så det blir alltid att vänta en stund. Det är ju ok på sommaren men inte nu när det är snorkallt ute.

Roligare kan man ju ha.
Kram på er.


Bytt pass.

Idag blir det att jobba lite. Bytte pass mer kollegan så att vi kan vara lediga i morgon. Vi firar ju bröllopsdag i morgon.,
Jag håller på med projekt rensning och strukturering hemma. Känns som att det är ett evighetsprojekt men sakta och säkert blir det ordning.
Gäller bara att inte stressa med det.

Lionel börjar förresten bli snorig igen. Hoppas att det inte blir en dunderförkylning av det.

Kram på er.


Typiskt!

Varför är det så att när Lionel väl sover lite längre på morgonen vaknar jag ändå supertidigt och inte kan somna om. Sen när man väl börjar somna kommer han upptassandes.

Idag blir det i alla fall städning på schemat. Det behövs verkligen.

Kram på er!


Smartskalle

Jag är så fruktansvärt osmart ibland! Hade totalt glömt bort att jag bytte pass med en kollega så när jag dök upp på jobbet visade det sig att jag eg skulle jobba kväll. Det var ju bara att vända hem igen. Drygt att jag måste tillbaka bara.
Men nu ligger jag och Lionel i sängen. Är meningen att han ska sova. :)

Kram på er!


Falukorvsfingrar!

Tog en liten promenad till pulkabacken med småbarnen. Väl där märkte jag att mina händer började klia och svullna upp. Eftersom jag fått så innan så ringde jag och frågade hur jag skulle göra. Dom trodde på en allergisk reaktion och ville att läkaren skulle kolla på det. Jag tyckte dock att det var totalt onödigt då han inte tog några prover utan bara konstaterade det vi redan anade. Vad jag kunde göra var att försöka lokalisera vad det är jag kommer i kontakt med.


Skärpning!

Nä nu måste jag skärpa mig. Ska försöka bli bättre på att blogga.
Det har ju passerat både födelsedagar, jul och nyårslöften. Kan meddela att allt gick lugnt till. Sen om en vecka firar vi 2 årig bröllopsdag. Lionel ska sova hos sin dagmamma så vi tänkte passa på att ägna lite tid åt varandra. :)

Kram på er!