Min dag....

Vaknade med huvudvärk, gick upp, klädde på mig, gick ut med Danza, väckte Walter, gjorde frukostmatsäck, åkte till jobbet, började jobba, blev irriterad på inkompetenta vikarier som tror sig veta bäst,åt frukost, arbetade lite till,åt lunch, arbetade igen, slutade, åkte till Vällingby C, handlade lite smått och gott, svor över att det inte fanns det jag ville ha, åkte till Brommaplan, gick på apoteket och hämtade ut piller som gör att jag inte alltid behöver gå upp tidigt på morgonen och värktabletter, tog bussen hem, somnade på den, kom hem tog ut Danza igen, la mig framför tv´n och datorn, messade lite med den finaste, pratade en liten stund med den finaste, tog ett bad, provade nya underkläder, skickade bild på dom till den finaste, fick ett fint svar tillbaka, tittade lite mera på tv, MSN, My name is Earl, funderar på att gå ut med Danza, kommer att somna med huvudvärk....

Hurra vad kul det kan vara ibland.

Kram på er!


Plockepinn och pussel

Walter sprang ju Stenhamraloppet idag, gick rätt bra med tanke på att han inte har tränat nåt. Han kom på åttonde plats av 16 i hans klass tror jag men han orkade springa eller ja jogga hela vägen med.Så det var mycket bra av han. Efteråt var det nåt hysterisk trollkarl med diverse ljud jag kommer drömma mardrömmar om.

 
Stolt löpare ;)

Efter följde Pontus och hans sambo med hem och fikade, skönt för Walter att äntligen få visa hur vi bor här ute, han har det bästa av två världar. Bo på landet och bo mitt inne i stan.

Sen när Pontus och dom hade åkt la jag mig för att sova en stund, var helt slut. Men det blev inte så länge, Danza ville ut och jättesprallig, trots att vi var ute och cyklade i ca 1 timme i morse.
Kände mig lite duktig som orkade göra det kl 8...

Men kvällen avslutade vi med lite pussel och plockepinn spel..

    



Ni får inga bilder på mig och Danza idag utan bara på den finaste lilla pojke man kan ha.
Han ska dessutom få ett eget bankomatkort nu med egna pengar och gissa om han är stolt :)

Vill väldigt gärna sätta in kort på en person jag tycker väldigt mycket om men det är inte läge nu, men sen ska ni få en massa bilder :)

Nu ska jag göra nåt annat...
Kram på er!








Blaj o lite bilder!

Ja nu blir det bara lite blaj inför helgen igen. Har bytt lite pass så jag jobbar ikväll och i morgon. Men å andra sidan är jag ledig när jag fyller år och är i Riga.

På söndag är det Stenhamraloppet, Walter ville fuska och använda sina Heelies eller hur det fasiken stavas.
Men som en god mamma och hederlig medborgare så sa jag så klart nej. :)

Nä dags att göra nåt kreativt och sen sticka iväg!

Kram på er!

   
        


 
 


Inte så mycket.....

Ja så var man hemma igen, har vart underbart där borta. Är så skönt och avslappnat trött. Kommer säkerligen att åka dit några fler gånger.
Annars är det väl inte så mycket att berätta, ger er lite bilder istället.

O du, äntligen, som jag har väntat!

Kram på er!





        

Blåsta Bålsta!

Ny vecka, har precis varit på en lektion och kom precis hem. Egentligen borde jag städa en massa men jag orkar inte. Är lite småtufft att jobba så mycket jag gör på helgen och sen upp och plugga samt ta hand om hund och barn. Men jag ska ta en längre promenad med Danzamuppen sen innan vi åker till Bålsta. Hon ska vara där när vi gottar oss i bubbelpooler, varma källor, god mat och annat lyxigt på Hasseludden i morgon.

Hoppas hoppas att jag bara inte blir sjuk, börjar känna lite förkylningssymptom men det är säkerligen bara inbillning!

Jag skulle förresten vilja designa om min blogg, någon som vet hur man gör? Alltså inte använda dom mallar som redan finns.

Ni får inga bilder idag, har tagit lite roliga men har inte orkat lägga upp dom på datorn än.

Kram på er!


The little family in Stonehammer.

Dreggel, dreggel och lite mera dreggel. Det har min dag bestått av idag. Om jag blir förkyld så beror det på en liten pojkes förkärlek till att gosa upp en i ansiktet med en snorig näsa och dreggel rinnandes.
Men det är en vanlig dag på arbetet. För övrigt så sov jag ganska dåligt i natt med så jag är fruktansvärt trött.

  

Har inte så mycket att skriva om egentligen så ni får lite bilder av den lilla familjen in the Stonehammer!

duktiga jag..

Wohoo, nu har jag äntligen lyckas lista ut hur man länkar. Ja jag är lite trög ibland. Det står jag för...
Men jag tyckte i alla fall att detta var lite väl olustigt.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1303647/forsokte-steka-raka-pa-doendes-ansikte 

Undrar hur folk är funtade?

Nåja. helg igen, jag arbetar.

Vill ni har lite bilder med?

Äh ni får iallafall. oavsett om ni vill eller inte :)



    


När är det vår?

Men shit vad veckan går fort..Aja, vad har hänt senaste dagarna då?
Jobbade i måndags och tisdags. Träffade Loella efter jobbet i tisdags, drack EN öl. åkte hem kollade på Idol på nätet, somnade kl 3, var i dvala igår. Sen kom Walter med en kompis som skulle sova över. Ja idag är det torsdag och jag har massa jag borde göra men inte orkar ta tag i. Har ingen energi till nåt. Helst av allt vill jag dra täcket över huvudet och vänta in våren eller nåt.


Helgen är det jobb jobb och åter jobb.
Återkommer när jag orkar!

Kram på er!

Allt tuffar på i vanlig ordning..

Hej hej!
Nu är det tydligen helg igen. Skulle ha Walter men han har sovit hos en kompis sen igår och kommer tydligen inte hem förrens i morgon. Jag tänker inte vara en sådan där mamma som tvingar hem min son bara för att. Han vill leka med sina kompisar och då får han göra det.

Men själv har jag haft dötråkigt typ. Var ute och offroada med Danza igår. Vi hittade t.o.m lite blåbär som vi satte i oss.
Sen gick vi hem och tittade på film :) Men som alla vet så somnar jag ju alltid och det var just vad jag gjorde..Men jag har ju den på datorn så det är bara att kolla igen.

Ni kanske märker att jag har typ inget att berätta idag. Allt tuffar på i vanlig ordning.

Kram på er!

ps: Hur känns det att inte vara 20+ längre? ;)

Är jag galen?

Jag fick den frågan idag och jag sa att jag skulle fråga mina vänner. Så att om det är övehuvudtaget någon som läser min blogg så kan ju ni svara på det. Är jag galen eller inte?

Kram på er


10 åringar och deras kärlek

Hej o hallå dagboken eller nåt.

Walter är tillsammans med Molly igen, han gjorde ju slut för några veckor sen men ångrade sig tydligen :) De små liven.
Men det slår mig hur seriöst allt ska vara nu.

Han och två av hans kompisar har bestämt sig för att bjuda ut sina respektive flickvänner på middag och på bio, det hör ju liksom till sa Walter igår. O det ska inte vara nån middag på MacDonalds eller nån pizzeria utan det är Gondolen som gäller. Nu jobbar ju den ena killens pappa där så det passar ganska bra.

Men det som jag funderar över är när jag var 10 år gammal så tänkte man inte ens i dom här tankarna, visst du lekte ryska posten och så men aldrig att man blev utbjuden av någon. Knappt så att man kunde erkänna att man var tillsammans.

Annars är det väl ok, vi har börjat ha Walter varannan vecka nu så det ska bli skönt och få lite struktur på det hela. Är min vecka nu men han ska sova hos Pontus idag. Han och mammas sambo ska på Vm-kval matchen på Råsunda idag så det kommer att bli så sent.

Nu ska jag hitta på nåt annat, har varit nedstämd sista dagarna så jag ska väl försöka pigga på mig lite..

Kram på er

Enbart träning

leder inte till viktnedgång visar en studie i alltommat.se idag. Nu undrar jag en liten sak, är inte det fatta självprincipen och dessutom välkänt sedan länge? Hur kommer det sig att forskarna har kommit på det här i en studie nu i september 2008 när vi andra kom på det för läääänge sen?

Aja, själv ligger jag o har tråkigt, Walter stack hem till sin pappa så jag bidde helt solo. Fick en sådan katastrofdålig lön så jag känner jag inte har råd att gå ut heller.
Men jag ligger och tittar på en tråkig fotbollskvalmatch, har vart nere vid bryggan med muppen. Hon fick ett skapligt dampryck och flög omkring bland vatten, bryggan och sandstranden. Dessutom har det regnat gaaanska mycket idag. Det har fullkomligt öst ner hela dan..

Och jag längtar så mycket tills den dan du kan vara hos mig..

Kram på er


Makabert fynd

Om hör en sådan sak tänker i allafall jag att nu har dom hittat en styckad kropp med huvet liggande brevid eller liknande. Nä i stället har några värnpliktiga hittat ett antal cannabisplantor ute på en äng eller vad det nu var. Dessa plantor verkar dyka upp lite överallt enligt tidningarna. Men har man inget annat att berätta om än det? Nu förespråkar inte jag cannabis mer än att jag ska vara stenad av det konstant när jag är 85, sitter på hemmet och inte har annat att göra.

Mm helg nu då. Walter har en kompis hemma som sover över. Dom ligger och tittar på film inne på rummet och pratar tjejer :D
Det ska börjas i tid ser ni :D

Nä men annars är allt som det ska vara. Vill ha ett besök dock :D

Kram på er då!


Idol, kärlek och helgen.

Ja nu har det börjat igen då, programmet alla älskar att hata. Idol såklart. Dessa katastrofala personer som tror att dom kan sjunga. Nu undrar jag, har ni INGA vänner? Som berättar för er att ni inte kan sjunga. Sysselsätt er med något annat och sjung i duschen eller till Singstar för det gör jag.

Annars är det arbete som gäller, jag är ju en så fruktansvärt morgontrött person så därför är att börja kl 7 tre dagar i rad inte en hit för mig. Somnar som en klubbad oxe när jag sätter mig på bussen, sen ska man vakna upp innan man ska av med så man inte hamnar långt åt fanders. Peppar peppar så har jag inte gjort det än, men det lär ju hända nån gång.

I morgon börjar helgen med, har väl inte så väldans mycket att planerat med. Ev ska jag äta middag hemma hos Pontus och Susanne på söndag, vi ska gå igenom mitt arbetsschema och se om man kan börja ha varannan vecka snart. Dom kvällar jag slutar kl 20 kan Walter faktiskt klara sig sj på kvällen och det skulle röra sig om 4 kvällar på 6 veckor tror jag. Inte så illa.

I övrigt mår jag bra, klart jag tänker mycket på mina nära och kära jag har förlorat. Ni kommer för alltid vara saknade.

O du! Du får mig att vara så glad när jag tänker på dig, Dina ord, tankar och snart handlingar!

Kram på er!

   

Jag, en krigarsjäl?

Är jag en krigarsjäl? Fick höra det av Loella för några dagar sedan och har funderat lite på det. Hur man egentligen hanterar saker och ting. Se bara som på de sista 6 månaderna, jag har haft 4 dödsfall av personer i min närhet och jag separerade från Mattias. Många hade varit ett vrak just nu men jag är inte det.

Med tanke så mycket jag har kämpat i hela mitt liv, alla besvikelser jag ha vart med om så undrar jag ibland varför jag inte mår sämre än vad jag gör. Jag har mått dåligt i mitt liv, jag har pratat med psykolog, jag har behövt ta lugnande för att kunna sova på natten men det har bara vart under så korta perioder under mitt liv.

Fattas det något i en när allt rinner av dig som vatten på en gås eller är man en krigarsjäl?

Kram på er