Stackars min lillprins!

Jag kan inte låta bli att tycka synd om min stackars pojke! Först så gör hans flickvän slut, han som hade köpt en alla hjärtans dag present och allting. Sen blir han sjuk och ligger med 40 graders feber och yrar.
På fredagen är han symptomfri tror både han och jag för att febern har gått ner och han har inte ont någon stans. Glad i hågen tänker hans mamma att då kan vi gå till rastgården med Danza som har ett stort behov av att springa av sig. Promenaden är mycket jobbig för honom och vi stannar där inne i ca 20 min bara. På vägen hem hostar han så mycket att han kräks. Men vi lyckas ändå ta oss hem.
och nu i natt sitter jag i telefonkö till sjukvårdrådgivningen, han ligger med feber och öronsmärtor trots att han har fått alvedon. Så nånting står ju inte rätt till med lillprinsen min!

O det blir ju inte bättre av att jag oxå har fått en sån jävla dryg hosta, men det är inte så konstigt om jag börjar bli sjuk jag med, får ju i mig duktigt med baciller med tanke på alla olika förskolor jag arbetar på!
Men det går över har jag hört!

Åh snart kommer du, jag längtar så mycket. Synd att du bara att du inte kunde stanna så länge som vi båda ville. Men det får gå ändå!

Jaha nu har jag suttit här i ca 10 min med plats nummer 2 i kön kl 04.00 på morgonen! Undrar varför det ska ta så lång tid? Glömmer väl snart bort varför jag ringer överhuvudtaget!

Aja har kommit till plats nr 1 nu så snart är det väl min tur!

Kram på er!


Mitt hjärta

Ja, nu är jag hemma från Växjö, har haft 5 underbara dagar och längtar tills han kommer upp till mig.
Hoppas verkligen att detta håller nu. han är en sån otroligt bra människa. Han lyssnar på mig som ingen annan gör!


Jaha men annars har det inte varit så mycket, Danza skulle ha tävlat igår men jag ställde in det för att hon var inte i form, alla hennes löp och skendräktigheter börjar sätta sina spår nu.
Måste verkligen få ihop pengar till att kastrera henne nu.

Ja over and out lr nåt!