curlingföräldrar

Jaha nu var det några dagar sen. Har inte orkat skriva riktigt. Har haft så mycket att tänka på.

Hade ett mycket trevligt besök idag, Tyvärr blev det lite kort men det var det  värt! Det får bli längre nästa gång :D

Walter har nu börjat 4an med allt vad det innebär. Var faktiskt på ett föräldramöte nu i måndags. Det första sen han skulle börja 6 års. Jag kom inte riktigt in i hans klass från början då jag bodde i Katrineholm när han började och sen har det inte blivit av bara. Men det slår mig vilka fruktansvärda curlingföräldrar många av dom är. Absolut inte alla men många, Dom är 10 år gamla och knappt gå över en gata själv. Nästan så att jag blir lite mörkrädd. Undrar hur det hade gått för dom om dom inte hade haft "klubben" att vara på efter skoltid. I fjärde klass så har man inte rätt till fritids efter skolan, hur hade dom löst det hela?

Sen vet jag att jag kanske inte kan jämföra deras barn med Walter som klarar att vara hemma en hel dag själv eller som klarar att åka själv till skolan från mig, Det är ändå ett par mil för honom att åka. Han har ju pendlat fram o tillbaka helt själv sen han var 6 år gammal så han är så van
Men det kanske är dags för dom andra barnen att åtminstonde lära sig att vara ensamma 1 morgon i veckan.

Fast det är väl för mycket begärt?

Kram på er!

Vila i frid

Fick reda på att ytterligare en vän har gått bort.
Nu är det den tredje personen på 4 månader. Trodde att det var slut på tragedier i mitt liv nu.

Fan man ska inte dö vid 31 år.
Man ska bli gammal uppleva barn barnbarn osv.
Man ska få sitta med sin fru/man i en gungstol på ålderns höst och tänka tillbaka på alla gamla minnen.
Man ska bli gammal och klok o tänka att det där misstaget gör jag inte om.
Man ska få rynkor och tänka att det hör till

Man ska helt enkelt få uppleva hela livet, inte tidigare

Vila i frid Mårten och du kan ju hälsa alla jag känner där uppe!

Kram

Vad man gör en fredag..

Igår fredag skulle jag och min kära arbetskamrat och tillika vän åka upp till Gävle. Jag skulle träffa en fotograf för att ev fotograferas för en utställning i Köpenhamn.  Eftersom man inte ska åka upp själv på sådana här saker så hade jag frågat Anna-Lena om hon ville följa med. Vi skulle tom få låna en lägenhet som dom står för där uppe och bli bjudna på mat.

När vi nästan var framme så ringer jag denna fotograf för att tala om att vi var på väg som vi hade kommit överens om. Ingen svarar utan efter en stund så får jag att sms där det står att " hej, vaknade med jättehög feber, hoppas att ni inte hunnit så långt. Förlåt"

Inte hunnit så långt, vi var ju för fucking nästan framme. Jag svarar att vi snart var där och frågar sedan hur vi skulle lösa det hela iom att vi hade en bussbiljett som inte skulle gälla förrens i morgon..(läs idag)
Detta har jag fortfarande inte fått svar på. Nu hade vi tur så vi kunde boka om bussbiljetten så vi kunde åka hem samma dag.
Men det innebar att vi fick stanna i Gävle i hela 20 min sen var det bara att sätta sig på bussen igen.

Vi åkte sedan hem till Anna-Lena och åt middag drack en massa vin och lakritsshotar som hennes make hade gjort.
Blev lite sent så jag sov kvar. Så på det hela vart det en mycket trevlig fredag i alla fall

Kram på er!

       

     

Stenhamraloppet och ingen lägenhet..

Jag kommer inte att få någon lägenhet hos EM. Allt för mina gamla synder som jag kämpar med att få bort. Synd för att jag var tydligen först i kö på den senaste.

Aj får väl leta vidare. Nån gång ska det väl trilla in nåt..

Har vart en dag i " inte göra nåt alls" tecken, har haft ont i huvet och Walter har inte vart så pigg heller, Somnade dock ganska tidigt igår, fick inte prata med den jag ville på MSN ;)

Fast det har blivit ett par ggr i telefon idag istället så det väger kanske upp :P

Ska ev ut och springa lite med W senare, har anmält honom till Stenhamraloppet i slutet på september.. Så det måste ju tränas lite....

Nä kram på er!

       


Första veckan av en massa olika saker....

Äntligen är den första jobbarveckan slut. Har mest sovit idag. Är så fruktansvärt trött.

Sen får jag kanske skylla mig själv som bara sover en 4-5 timmar per natt och jobbar 12 timmar i sträck :D

Vad vet jag? Har inte lust att gå och sova, har annat att göra.

Privat har det väl inte hänt så mycket, åker upp till Gävle på fredag för en eventuell fotografering. Ska bli intressant.
Mattias ska vara hundvakt, måste sänka garden lite, han är bra som hundvakt för att jag vet att Danza får det bra. Sen ska ju inte Jenni behöva ta henne hela tiden. Har ett par ggr jag måste åka bort.

Dels så ska vi iväg med jobbet på planeringsdagar, sist var det nåt konferanshotell i Bålsta, får se vad det blir i år, tror att det blir en kryssning eller nåt :D

Sen åker ju jag och Bodil till Riga på min födelsedag, vi flyger på morgonen och stannar över dan för att sen flyga hem på kvällen.

Nä kram på er

Infektion

Hej alla glada eller nåt.

Tyvärr fick jag inte 3an som var i Hjulsta. men jag  har två till på gång, och ramlar dom in i den takten så lär jag ju få en snart.

Inte det att jag inte vill bo här längre, men meningen var att jag skulle bo kvar här till Mattias kom tillbaka från Växjö. Nu är det ju som alla vet slut mellan oss och då finns det ingen anledning för mig att inte leta..    Plus att jag vill komma närmare stan nu, för Walter om inte annat.

Men jag kommer att sakna det här lilla huset, och önskar att bo i hus längre fram i framtiden.

Trodde att jag åkt på halsfluss med, fick nån vit böld i halsen. men det var bara nån virusinfektion, Skönt för att det finns inte läge att vara sjuk nu på jobbet. vi har rätt ont om personal.

Nåja..

Puss o kram på er!Tänk...

Men nej, formel 1 kan man inte titta på. Bäst o sätta på en film eller nåt!


Aja, sista dan, i morgon börjar allt igen. Vart en bra helg. Jag och Mia var ute i fredags, hade riktigt roligt. Stod mest o skrattade hela tiden.

Igår var jag på morfars 70 års kalas, det var trevligt. Var tvungen att åka hem rätt tidigt iom att jag hade Danza hemma.
Fick dock reda på saker som man inte hade haft en aning om. Känns konstigt men ok ändå.

Märker hur dåligt jag faktiskt känner min biologiska familj, synd att det är så men det är väl så det är. Ligger inte bara i mitt intresse heller.

Tänk om man kunde backa tillbaka bandet!

Kram på er!


Hysteriska människor..

Ja du, snart är semestern slut, bara helgen kvar sen är det dags att styra stegen mot kortis och beta igenom 1 år innan det är dags för semester igen.Men hey det går ju snabbt :)

Hade svårt att sova inatt, jag och Annis var statister på en filminspelning igår och den där kaffen jag drack sent var väl inte det bästa men men.

Ligger mest och blir irriterad över alla sk ring o vinna programmen. Kan man vara mer hysterisk än dessa programledare? Nä fy o åter fy!

Helgen blir fullspäckad igen, men det är skönt!

Nu ska jag vila