Hjärnskakning igen.

Underbara underbara värme. Äntligen är du här och äntligen börjar det bli lite färg ute. Det märks verkligen att våren/sommaren är här. Alla barn på gården är ute och leker sent in på kvällarna och det luktar grillning överallt.
Bara hoppas att det inte blir nåt bakslag eller att den riktiga sommaren blir kass.
Men det är bara vänta och se.

Här hemma är det som vanligt, eller ja Lionel fick för sig att åka på en hjärnskakning igen. Det hände för en vecka sen när han skulle ställa sig upp under bordet och slog i huvudet. Vi tänkte inte mer på det för han var bara lite ledsen och lekte sen som vanligt. Det var inte förrens efter han sovit middag och vi skulle ut och leka som jag märkte att han var lite konstig, han tappade balansen hela tiden och var allmänt snurrig. Efter en stund började han att kräkas och då ringde jag 11.77 och dom sa åt mig att åka in till akuten på en gång. Väl där inne fick vi superbra hjälp. Vi fick stanna kvar över natten för observation och dagen efter så fick vi åka hem. Han repade sig väldigt fort den här gången så vi antar att det var en mycket liten variant.
Men nu är han lika "asig" som vanligt, han fick dock lite feber i torsdags och var lite hängig men det börjar gå över.

Kram på er!

Dagens gnällinlägg!

Jag blir så irriterad på vissa föräldrar.
Var idag på ett friluftsmuseum här i Västerås och tittade på lite djur.
Varför låter vissa föräldrar sina barn bete sig hur som helst. Var ett gäng där barnen klättrade på staketen, skrek åt djuren osv osv.
Man kunde sen gå in i ett litet hus och titta på kaniner, vi var där inne och det var trångt som det var men nej då väller den här skocken av ungar in. Sen står det klart och tydligt att mata inte djuren men då kommer de ändå fram med diverse saker och föräldrarna tillåter det hela.
Visst det var väl mest maskrosblad o så men för mig är "mata ej djuren" mata ej djuren, inget annat.

Så det var dagens gnäll... :)

Ja vad har annars hänt? Inte så mycket egentligen. Jag jobbar lite, har ju fått 50 % som personlig assistent och det är helt ok. Alla pengar är ju välkomna.
Vi har börjat komma i ordning och nu börjar det blir riktigt fint. Fortfarande mycket att ordna men det tar sig i alla fall.
Hoppas att våra nya skåpluckor kommer snart så att vi får ett fint kök. Det vi har nu är lite skabbigt men det fungerar i alla fall.

Ja men så mycket intressant har jag att skriva.

Puss på er!