Kolik?

Ja hej igen. Det är ju värst vad jag bloggar eller nåt. Sockertoppen dvs Lionel har hunnit bli hela 15 dagar. Lika söt och go som vanligt. Tyvärr har vi dock börjat att misstänka att han har kolik, är inte helt säker men ska höra med BVC sköterskan i morgon. Hoppas hoppas att han inte har det. Det är ju inte vad vi beställde direkt. :)

Men annars så är det helg snart. Vi var och hämtade Emelie idag igen, nu är det ju våran riktiga helg som vi ska ha barnen. Walter kommer dock inte. Dels för att han ville åka skidor och dels för att det fortfarande är krångel med SJ och tågen. Han har ju dock sportlov nästa vecka så han skulle kanske komma då istället.

Men nu blir det inte så mycket mer.

Kram på er!


Ja uppdatering eller nåt!

Hej!
Nu är Lionel en hel vecka gammal. Vi har väl inte hunnit in i så mycket rutiner än förutom att hans är ju då, äta, skita och sova. tyvärr har han totalt vänt på dygnet och sover på dagarna/kvällen och är vaken på natten. O jag är ju inte bättre som sitter uppe och titta på OS på nätterna.

Igår kom Emelie med och en sådan stolt storasyster man har här hemma. Hon vill hålla honom hela tiden och kommer och talar om ifall han är vaken eller inte. Walter kommer nu idag och ska träffa honom. Båda två har vart sjuka innan så det är därför dom inte har kunnat komma förrens nu.

Idag är det dags för första BVC besöket också, ska bli kul och se hur mycket han har vuxit. Han äter ju som en häst och skiter som en elefant.

Utöver amningar, blöjbyten och trötthetskoma är allt mycket bra i familjen Månsson/Kindblad/Wedins residens. Håller på att rensa en massa så det inte ska vara så otroligt trångt här hemma. Är ju redan det men försöker att underlätta så mycket som möjligt. Tycker ju att man gjorde det innan man flyttade hit men inte tillräckligt.

Men det blir nog bra ska ni se :)

Nu är det dags att väcka maken och se till att alla får lite frukost i sig.

Kram på er!

 


Den vackraste bebisen har kommit

Ja nu är han äntligen här, våran lilla Lionel.
Han föddes den 10/2 kl 18.57 och var 3385 gr tung och 49 cm kort. Anledningen att jag säger kort är för att Walter var 53 cm så Lionel känns så liten om man jämför.
Allting gick mycket bra, blev igångsatt pga att jag hade havandeskapsförgiftning. Kl 10 fick jag en tablett som gjorde att värkarna skulle komma igång och strax efter kl 18 tog dom hål på fosterhinnan så vattnet gick. Det hela gjorde att värkarna tilltog nåt så fruktansvärt och efter 3 krystvärkar så var han ute. Personalen hann knappt få på sig handskarna.
Sen blev det 3 dagar på BB, dels för att dom ville ha koll på mitt blodtryck och dels för att det ska ändå göras en massa tester såsom PKU test, hörseltest och gulhetstest. Vi kände att det var lika bra att göra allt det där så man slipper komma tillbaka sen.

Bara några dagar innan han kommer     

Ja det var det ni får idag, jag är så fruktansvärt trött fortfarande av ammningen o annat.

Kram på er

Just det ja, jag glömde faktiskt bort och berätta hur duktig min älskade man var. Inte för att han inte svimmande men vilket bra stöd han var för mig under den hemska smärta jag hade. Och hur han donar och fixar nu när vi är hemma.
Ville bara säga att jag älskar dig gränslöst!

Boar!

Ja då var det helg igen då. Eller mannen min säger att det är inte helg förrens i morgon men det tycker inte jag. :)
Igår åkte vi och hälsade på pappa och min kära syster, är så skönt när hon är i Bålsta då är det så lätt att ta sig dit om man jämför när hon är i Dalarna.
Åt lite fruktsallad och snackade en massa skit. Försöker få dagarna att gå nu när jag vet att Lionel kan komma vilken dag som helst. Gäller att inte bli rastlös för då kommer väntan att vara i en evighet. Men märkte igår att magen har sjunkit en del så förhoppningsvis så är det dags ganska snart. BF är ju om 2 veckor iofs men han får gärna komma nu.

Annars har veckan vart ganska lugnt, träffade mina "fikatjejer" i onsdags och snackade en massa skit och sen har jag fixat en del hemma med garderober och så. Boat kallar dom det tydligen för.. :)
Älsklingen har varit sjuk så jag har haft sällskap hela veckan :)

Just nu så har jag sällskap av två animaler som ligger och sover bredvid mig. Det är ett hårt liv på Tenngatan så det gäller att vila upp sig innan det är dags för nästa äventyr. Danza ligger säkert och drömmer om hennes helg ute i Tärna. Bara tanken på all snö hon fick springa i gör henne trött.

Nej nu ska jag äta lite frukost och sen ta itu med att göra rent besticklådorna :)

Kram på er.