Skithelvete till jul

Nej det har inte vart en trevlig jul.... Jag som hade sett emot en första jul med Christian, men vad händer? Jo vi får reda på att Walters pappa har ljugit för alla och haft en annan familj samtidigt som den han har nu, Han har ljugit om att jag den sämsta mamman som inte vill ha med min son att göra och samtidigt har jag försökt att kidnappa honom. Lite motsägelsefullt tycker ju då jag.

Detta är så stort och sanslöst mycket att ta in för allt som har varit i 10 år är en enda stor lögn. Nu undanhöll vi det för Walter idag för att jag ville att han skulle få fira en julafton i lugn och ro, Men istället blev det pappalängtan och en massa ringandes till honom. Vi berättade dock det idag och han blev helt förstörd. Men han tog det dock bättre än vad jag hade förväntat mig. Nu sover han hos en kompis för att han tyckte att det kändes skönast och det förstår jag.

Stackarn måste ha undrat varför det har vart så spänt hela tiden och varför man har varit så arg.

Men nu är det bara att tänka framåt och hoppas på att fortsättningen blir bättre...

Kram på er!

Pepparkaksbak

Hej hej o sånt. Slänger iväg lite rader om vad som har hänt. Eller det har inte hänt så mycket så. Var i Västerås några dagar. Fick äntligen träffa Emelie en mycket söt liten tjej som smöra in sig för Walter jättemycket. Det blev pepparkaksbak, promenad i snön och allmänt mys :)

Hm vad är det annars jag kan förtella? Ska gå och titta på ett annat jobb i morgon. Det är på en gruppbostad inom samma "område" eller vad man ska säga. Iom att jag inte har fast jobb där jag är nu så har jag fått erbjudande att komma och jobba där. O då är det ett fast arbete. Helst vill jag ju vara kvar där jag är nu men jag måste tänka på mig själv och iom att det är så osäkert om jag kommer att kunna vara kvar där eller inte så borde jag nog ta det.. Men vi får se, ska ju dit och titta i alla fall :)


Nej nu ska jag äta frukost och sen åka och krama på Walters lillebror :)

Kram på er!

            

Spenderar några minuter

Jag har tråkigt så jag tänkte få undan några minuter med att blogga lite. Walter sover hos sin pappa idag. Hans kanin kommer hem idag så han ville vara där de första dagarna. Christian är i Barcelona med sin pappa och bror, de ska kolla på fotboll.. Är inte ett dugg avundsjuk på han, Eller jo massor, Barcelona är mitt favoritlag dessutom. Men det är en framtida sak vi får göra tillsammans sen. Han fick ju det här i 30 års present...

Med mig är det annars bra, var hos läkare och tog lite prover förra veckan, har ju en sådan förskräcklig myrkryp i benen på kvällarna och sen var det för att se hur det stod till med sköldkörteln, Mamma som tjatade ;)

Har fått mera visshet ang jobbet med. Får jag inte förlängt på Kortis så har jag förmodligen en tjänst på nån av dom andra gruppbostäderna i Enheten. Vill ju helst vara kvar på Kortis men måste ju ha ett jobb o då blir det tillsvidare. Får se hur det blir i alla fall..

Bostad är det värre med dock, får se vart man tar vägen sen. Det måste bli bra för Walter bara. Sen bryr jag mig inte om vart jag hamnar.  Bara han får gå kvar i samma skola och att han kan vara hos mig och Pontus lika mycket.

Allt kommer dock att lösa sig så småning om. Är bara jag som är lite otålig med mycket.

Nej nu ska jag bara uttråkad med nåt annat.

Kram på er!


Rehab

Ja idag var det dags för röntgen på Danza. Allt gick bra, det var inga större skillnader från förra sommaren men hon har uppenbarligen problem. Så nu är hon satt på Metacam och vila och sen är det ett besök hos sjukgymnasten som gäller. Som tur är så går allt detta på hennes försäkring så jag betalar bara självrisken..

Men det var en mycket lugn hund jag hade med mig på vägen hem. Hon gjorde inte många knop. Låg mest och sov i min famn hela vägen hem. Sen däckade vi båda när vi var hemma. Har 3 timmars resväg fram o tillbaka till vetrinären men det är bar för att jag uppskattar dom så mycket och de känner till Danza och hennes problem.. Dessutom får man en kopp kaffe när man kommer dit och det gillar jag.. Yes jag är mutbar jag vet... Men hon är piggare nu, hon ligger och morrar på saker som låter utanför nu haha..

Ja o i morgon ska vi göra en liten visit i Västerås eller visit är det ju inte heller, lär ju bli ett andra hem om jag känner mig sj rätt. Men det är bara trevligt....:)


Nu ska jag äta...

Kram på er