Ny lägenhet och kanske ett nytt jobb!

Tänk att nu äntligen verkar turen vara på vår sida vad det gäller lägenhet. Vi fick nämligen lägenheten vi sökte så någongång i mars/april får jag ca 75kvm mer att städa. Mera städhjälp till folket. Nä men skämt och sido så ska det bli så skönt att äntligen slippa detta råtthål med spruckna väggar som Kvarnvreten skiter i att göra något åt eller en tvättstuga som Gud glömde. Dessutom så får alla barnen ett varsitt rum och ett gästrum när svärföräldrarna kommer på besök. Ja när andra kommer med såklart.
Vi firade det med att åka på en lite snabbvisit ner till Västkusten och där spenderade vi några vackra dagar ute i solen och åt massor av god mat som svärmor gjorde. När vi var där nere så ringde dom från Rekryteringcentret här hemma ang ett jobb jag har sökt. Ska på arbetsintervju på tisdag. Får hoppas att det är en rolig tjänst och att schemat passar med Christians just med tanke på Lionel.
Resan hem var lite dryg dock då Lionel mådde illa och spydde flera ggr. Han har något skit i kroppen precis som Emelie har och det var väl en kombination av det och bilåkandet som gjorde att han spydde lite.Men nu är vi i alla fall hemma och här hemma är det full fart här hemma.

När jag läste till undersköterska så hade jag en klasskamrat som även blev en god vän till mig. Fick reda på för ett tag sen att han var försvunnen och hade varit det sen den 2 dec förra året. Nu i veckan hittade dom honom död 20 meter från sin port. Hur kan man missa en person som ligger 20 meter från porten? Dom hade hittat honom bakom en byggcontainer. Visst han var översnöad men att man ändå missat honom. Nu tror jag inte att dom hade kunnat göra något även om de hittade honom tidigare. Är bara så tragiskt för hans anhöriga som letat så länge och våndats och sen ligger han så nära. Hoppas att dom får ro nu och kan starta sitt sorgearbete.
Vila i frid Henrik.

Kram på er!

Hoppas på det bästa.

Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas,Hoppas, hoppas, att vi får lägenheten som vi har sökt. Det är en 6a på 151 kvm på Gryta. Precis där vi verkligen vill bo. Är 2 st före oss i kön så det gäller att dom tackar nej till den, nästa vecka får vi svar.

Men det är annars lugnt, snart är det dags för Lionel att skolas in på dagis, 1 mars har jag satt honom till.Vi har inte fått plats ännu och hoppas på att får där vi har sökt men det är inte säkert.
Hoppas på att jag får jobb snart med, har inte någon större lust att gå arbetslös sen. Visst har det varit mysigt att vara hemma med Lionel men jag längtar verkligen efter att börja arbeta. Då tror jag att jag uppskattar att vara med Lionel mer. Nu är det samma gamla vanliga visa varje dag i stort sett, tror dessutom att han kommer att uppskatta dagis, han är en sådan nyfiket barn och uppskattar att "leka" med andra barn. Även om de självklart inte leker med varandra. Jag vill dock inte ha honom på heltid på dagis från början utan kanske en 20 timmar och sen utöka.
Ja vi får se hur det blir helt enkelt.

Kram på er!

Typ en ny bil...

Det blev en liten tripp till Fagersta idag. Maken hade bestämt sig för att vi behövde en ny bil, (eller ja jag tyckte ju det med så klart.) och åkte därför dit för att titta på den. En Volvo v70 årsmodell 01. Jag kan ju absolut ingenting om bilar eller så men den var fin och verkar skön att köra. Jag ska testa den nästa vecka om Therese kan övningsköra med mig lite.
Ja just det, blå är den om det överhuvudtaget intresserar någon..:)

Igår var Bullen här med sina småbullar. Karln min åkte hem till hennes kaka för att nörda av sig i några timmar. Passade bra med lite besök av henne för att det var alldeles för länge sen som vi hann träffas. Men som hon skrev i sin blogg så hinner man ju aldrig. Speciellt då hon jobbar och jag bara går hemma.. Men vi får försöka att hinna med att ses lite oftare på något sätt. Lionel var helt slut efter att dom vart här, han somnade t o m redan kl 19 i stället för kl 20 som han brukar. Trodde han skulle sova för natten, men ikke klockan 3 skulle han upp tyckte han. Hans mor höll inte med lika mycket i den frågan.

Nej ska börja tänka på maten...

Kram på er.


1/1-11, dag 26 saker jag saknar..

Åh vilken tråkig rubrik, jag kan lova att det är fler än jag som har 1/1-11 som rubrik. Aja här ska jag skriva om saker som jag saknar, kan inte komma på så här på rak arm att jag faktiskt saknar några saker. Skulle kanske vara min gamla dockvagn jag hade när jag var liten och som mamma kastade i en av alla flyttar, eller mina gamla My little ponys. Inte för att jag skulle leka med dom själv utan för att mina barn skulle få leka med dom sen.
Jag saknar vissa saker som har försvunnit i mina flyttar som vuxen, bland annat två ljusstakar med spegel som jag fick av min mamma en jul, dom försvann när jag tog mitt pick och pack i all hast och flyttade ifrån Katrineholm. Kommer aldrig någonsin få tillbaka dom så jag får bara leva på mina minnen helt enkelt.
Men det är klart, matriella saker är ju värdsliga ting....

Kram på er!