En dagsutflykt till stora staden...

Ja nu var det fredag igen då. Jag och Lionel tog oss en rejäl utflykt och åkte till Stockholm. Det var första tågresan med honom och han skötte sig exemplariskt. Först så styrde vi kosan mot jobbet, det var dags att visa upp honom för mina kära arbetskamrater. Det bjöds på mat och gott fika efteråt. De hade även vart och köpt kläder till honom som kommer att passa perfekt i sommar sen. Mycket fina var dom. Jag hade även en julklapp som väntade iom att jag inte vart där sen i okt. Var ett kit med cremé brule( orka stava rätt) skålar och brännare. En mycket trevlig present. Efter jobbet så fortsatte jag in till söder för att hämta upp Walter på skolan. Han ville så gärna visa upp sin lillebror för sina vänner en snabbis. Och eftersom jag ändå redan var i stan så gick vi upp till mamma på snabbfika. Klockan hann bli ganska mycket i alla fall så vi åkte direkt till Centralen för att ta tåget hem. Så nu är vi hemma bara jag, Walter och Lionel. Christian är hos Danne och Anna och spelar tv-spel och Emelie är hos sin mamma. Blir en liten myskväll bara vi. Har köpt pizza och ska titta på en film..

Sen blir övriga helgen lugn. C jobbar söndag och Walter åker hem på kvällen. Nästa vecka är det dags för efterkontroll och ev en träff med PJ och Gibson. Allt gick jättebra hemma hos dom och jag hoppas verkligen att han vill ha henne för att det kommer att vara så bra för henne. En som verkligen är bra med hundar med. Han ska testa och ha henne över påsk och då ser vi verkligen att det funkar.
Jenny ska vara standby i fall det skulle gå snett.. :) Vi åker ju till Västkusten och har lite svårt att hämta henne vid ev trubbel.

Ja men det var allt ni får för idag. Nu ska vi kolla på film

Kram på er..

Gibson, Danzas nya sambo?

Ja nu var det måndag igen då, stackars maken kom hem från jobbet i morse och var magsjuk eller han är det fortfarande stackarn. Får hoppas på att jag inte åker på det. Eller eg är det väl mest Lionel jag tänker på. Eftersom han alltid ligger i min famn är ju risken stor att han åker på det om jag har det. Fördelen är ju att jag ammar så han borde ha ett gott skydd men man vet ju inte.
Bara att hoppas på det bästa.

I helgen hade vi lite saker att ta itu med. Dels var det dags för ett besök på Ikea i lördags, jag ville ha ett litet babygym till Lionel och hjärtat ville ha ett litet bord till hans skrivare. Så det blev fixat, passade på att köpa lakan till våran säng med. Vi har så ont om sånt.

Igår så kom Per från Enköping och tittade på Danza. Jag har ju beslutat mig för att placera om henne och han har ett intresse av henne. Gäller bara att hans hund Gibson och hon funkar ihop. Dom fick "känna" lite på varandra i rastgården som vi har en bit ifrån. Allt gick väldigt bra, visst blev det lite smågruff lite då och då men det löste dom snabbt själva. Ska åka dit och hälsa på nu i veckan och sen ska han prova att ha henne med på jobbet på lördag. Hoppas att det funkar bra för han verkar bra och mån om sin hund. Visst känns det som att hjärtat ska slitas itu varje gång jag tänker på att hon inte ska bo här längre men jag måste tänka på henne och hennes eget bästa.

Nej nu ska jag dricka mitt te.

Kram på er!


Kristaller

Dags för lite uppdatering nu :) Dagarna går så fort att man tycker att veckan precis har börjat men det är ju redan mitten av den..
Satt igår på barnakuten med Lionel, trodde att han hade blod i urinen men det visade sig bara vara lite kristaller som gör att det kan färga urinen lite rött. Ingen större fara med andra ord. Men drygt att behöva sitta där i över 4 timmar. Dessutom så ska jag börja med en strikt mjölkfri diet i en vecka. Vi ska kolla om han har mjölkproteinallergi. Kommer att bli tufft då allting innehåller mjölkprodukter av något slag.

Annars är det fint med alla, var ju hos min kära syster och firade hennes födelsedag i lördags. Det var mycket trevligt på alla sätt. Ska bli så skönt i sommar sen när man kan åka dit och grilla lite och bada i poolen :)
Walter blev dock sjuk sen på söndagen. Han fick ont i halsen och lite feber men det gick över sen på tisdagen så att han kunde åka till skolan igen..

Nä det här blev ett totalt meningslöst inlägg känner jag så nu orkar jag inte skriva mer. Lägger upp lite bilder i stället..
Kram på er!


 


Namesday

Grattis mig själv på namnsdagen :) Ja det är ju Viktoria idag...
Idag har i alla fall jag vart hemma själv med Emelie och Lionel när min älskade make var och arbetade. Fasade lite hur det skulle gå då Lionel har en tendens att skrika så fort han måste ligga själv och ha Emelie som behöver sin uppmärksamhet med. Men det gick faktiskt över förväntan bra idag, dels för att Lionel har sovit en del på fm och dels för att jag tog med mig ungar och hund på en liten promenad. Var ett litet eldprov att lyckas få ut alla men det gick bra det med. Vi gick bort till en lekpark så att Emelie kunde få leka lite och det var mycket uppskattat som alltid. Var väl ute ca en timme i det fina vårvädret och nästa gång om det är fint väder så är vi ute längre. Nu vet jag att det funkar att komma ut själv med alla :).

Sen senare på eftermiddagen kom hjärtat hem med jättestora bullar som vi fikade med och på kvällen kom Walter. Så nu är äntligen hela familjen samlad. :) Just som jag vill ha det..

Kram på er!

Hade en tanke

Hade lite planer på att försöka skriva nåt varje dag om vad som sker men jag inser ganska snabbt att det händer inte så mycket i mitt liv som är värt att berätta om. Dagarna tuffar på i samma visa. Det jag kan berätta idag är att jag äntligen fick träffa Anna. Hon var över och fikade och tittade in Lionel :). Vi har inte hunnit att träffas sen Lionel föddes och det är en hel månad sen. Men det bästa är att hon har flyttat hit till Västerås så nu har man lättare att ses :) Mycket bra tycker jag....

Så eftersom det inte har hänt något mer så får ni inget mer för idag helt enkelt..

Kram på er...


Kapten Röding..

Ja jag får väl lova att blogga lite nu. Maken min har tjatat på mig så det är väl lika bra. Ja vad händer hos familjen Månsson/Kindblad/Wedin då? Inte så mycket då minstingen kräver sitt. Vi trodde ju att han hade kolik för att se börja utesluta det men nu börjar jag att misstänka det i alla fall. Eller han verkar ha problem med sin mage på nåt sätt. I två dagar har han haft ont och varit väldigt bubblig och märkbart påverkad av att han har haft ont. Visserligen får han ersättning med och det kan ju krångla till det en del. Just nu ligger han och sover och hoppas att han gör det för natten nu. Han behöver sova den lille parveln.

Nu i helgen som var kom i alla fall svärföräldrarna på besök. Dom ville ju träffa deras lille barnbarn och som alltid var det jättetrevligt när dom var här. En massa god mat och gott fika bjöds det på. Solen har tittat fram i flera dagar så vi har vart och promenerat en del. Skönt som sjutton men min rygg har inte tyckt om det. Jag trotsar dock det för den måste tränas upp då den är kass och sämst på alla sätt och vis och behöver tränas upp sen graviditeten.
I lördags gick vi ner på stan och Lionel fick en snuttetrasa av sin farmor som har fått det fina namnet "Kapten Röding", det är en röd hund som är jättefin. Har inga bilder på den än men det kommer.

Nu i helgen som kommer så har vi alla ungar hemma och dessutom ska vi hem till min kära syster på lördag. Hon ska ha lite kalas då hon fyller år. Då får hon äntligen träffa sin lille systerson dessutom :)

Men detta var allt ni får för idag.

Kram på er..