Positivt

Ja, för er som mot all förmodan har missat the big news så är det dags för en liten till. Fick reda på det sent i går kväll. Kan ju säga att jag är i ett rätt stort lyckorus just nu och samtidigt väldigt chockad. Det här var ju inte alls vad vi hade planerat.

O speciellt då jag redan hade gjort både UL och ett gravtest som inte visade nåt. Tänk så det kan bli....:)

Men nu är det 9 månaders längtan som gäller...

Kram på er

Sökt nytt jobb

Oj nu var det nästan lite för länge sen jag skrev. Det har ju vart midsommar o allt. Den var för övrigt mycket lugn och stillsam förutom våra puckogrannar som inte kan bete sig. För att göra en lång historia kort så ringde vi till slut störningsjouren på dom o sen fick vi sova. Vi hade Emelie o hon vaknade hela tiden.

Var nere på stranden idag med Danne och Anna, tyvärr var min karl tvungen att arbeta så han kunde inte följa med. Men vi ska åka dit på söndag då jag är ledig. Hoppas det är lika skönt då. Måste dock smörja in mig en massa. Höll på att bränna mig i solen idag. Dessutom har jag snytit sönder min näsa pga allergihelvetet som hägrar.. Usch..
Men det går över vet jag ju.

Har oxå sökt ett nytt jobb iom att jag slutar i sept. Det är ett jobb som undersköterska på ett äldreboende med inriktning på djur och natur. Verkar intressant men vi får ju se hur det går med det. Är säkert massa som söker.

Annars är det väl inte så mycket, dagarna rullar på med arbete och familj helt enkelt

Kram på er..


No bebisar och inga fel

Jag var fullt frisk. Gynekologiskt alltså. Inga cystor, inga bebisar i magen och ingen urinvägsinfektion. Så det var skönt.

Ja idag har jag annars sovit hela dan. Har inte vart så mycket av den varan sista dagarna. Först så var Danne och Anna hos på middag i fredags. Väldigt trevligt men det blev inte så väldans mycket sömn. Jag skulle ju upp och jobba dan efter. På lördag kvällen överraskar min kära sambo med att ta ut mig på restaurang o sen kom hans öhängda arbetskamrater och snodde med oss till krogen så vi kom hem sent då med. För att då åka o jobba dan efter.
O så har det fortsatt, jag har i snitt bara sovit i 5 timmar sista 5 nätterna och det tycker inte min lilla hjärna om så idag har jag sovit en massa. Men det har vart skönt. Behövde som sagt det.

Tyvärr så har min överraskning avslöjats, eller halva i alla fall. Men jag får försöka att göra den bra i alla fall. Får piffa till den lite eller nåt. Men jag vet att han har haft samma tankar.


Nej nu ska jag titta på lite jobb..


Kram på er


Pissmyror och fika

Ja nu är det snart helg igen. Inte för att jag får njuta så väldans mycket för jag ska arbeta under hela. Men men det ska ändå inte vara så fint väder.

Idag var jag och Hjärtat i Kumla Kyrkby och tittade på söta ungar som hade avslutning. Nej vi kraschade inte en avslutning utan Emelies storasyster Kim hade sin första. Hon ville så gärna att vi skulle komma o så då gjorde vi det.
Efteråt så fikade vi allihopa men det förstördes mycket av alla pissmyror som ville äta upp oss.

Var ju på Walters avslutning i tisdags med. Lika rart varje gång. Man blir lite rörd när man vet att hur glada alla blir över att det är äntligen är sommarlov.
Får se vad vi hittar på under semestern. Men det blir lite smått o gott.

Walter spelade i en fotbollsturnering idag. När jag pratade med Susanne hade det väl inte gått så jättebra. Han stod i mål och hade väl släppt in ganska många mål vad jag förstod. Men gjort några fina räddningar med. Kul att han ville vara med. Han har ju aldrig spelat i någon klubb eller så.

Ja men annars är det fint. Håller på att fundera ut hur jag ska ordna min överraskning till hjärtat. Har i stort sett bestämt mig vad jag ska göra men som sagt det hänger mycket på pengar. Men det filas på..

Ska till läkaren på tisdag med. Misstänker att jag fått en cysta som inte vill försvinna. Så det är bäst att kolla upp den med. Men det ska nog gå bra,

Nej nu ska jag få bort smärtan i min vad..

Kram på er

Dalarna t/r

Jaha då var det helg igen. O nationaldagen tom. Inte för att jag firar så jättevåldsamt...
Var uppe i Dalarna igår. Dels för att fira Christians kusins student och dels för att hälsa på min lilla syster. :P
Hon har bara bott där i över 1 år och jag hade fortfarande inte vart där. Men nu så. Det var jättefint, låg långt ute i tjotahejti bara men har man bil o körtkort så funkar det ju bra. Fick hälsa på valparna med. Blir ju alltid lika valpsjuk när jag ser dom.
Tyvärr var inte Tobias ( syrrans sambo) hemma. Slog mig att det var 3 år sen jag träffade honom sist. Helt knäppt egentligen. Men syrran och jag har bara träffats nere i Bålsta när hon vart där. Vi skulle ha setts på In Flames konserten förra sommaren men han åkte ju aldrig dit. Det här visar ju verkligen hur fort tiden går. Har inte alls känts som att det var så länge sen.

Danza hade vart jätteduktig hemma fast det vart lite mera timmar än vad vi hade tänkt, (glömde totalt bort tiden när vi var hos Christians kusin.) Hon hade visserligen flyttat hallmattorna och legat i våran säng. Men med tanke på hur svårt det har vart o lämna henne innan så är jag mycket nöjd.

Idag kommer Christians föräldrar och hälsar på. Dom har oxå vart i Dalarna och stannar hos oss på vägen ner till Västkusten igen. O som nyinflyttad i stan har jag fått en tårta så det passar ju perfekt nu när dom kommer.

Annars är det väl inget att berätta så.

Kram på er


Fågelskräck..

Jag har tänkt nu i flera timmar att jag ska gå ut och sätta mig. Men det tar lite tid för att jag orkar inte. Är helt slut och jag vet hur varmt det är ute. Men Danza behöver komma ut lite.

Ja nu är det måndag och jag ska jobba natt. Blir inte så mycket jobb den här veckan heller :) Skönt. Har ju jobbat massor så jag förtjänar att vara ledig lite.

Är lite tystare här hemma nu när inte ungarna är här. Blir stor skillnad speciellt då vi hade en till med oss. Men det har vart kul tycker jag. Igår tog vi en sväng bort till Vallbys friluftsmuseum och tittade på lite djur. Men stackars Walter är fortfarande livrädd för fåglar som kommer emot honom så det var lite obehagligt för honom. Att en händelse som hände när han var 1½ fortfarande sitter kvar är rätt fascinerande.

Nej gott folk. Ska väl bege mig ut eller nåt

Kram på er