Slöa föräldrar eller ouppfostrade barn. Kanske samma sak iofs???

Ja idag var det äntligen lite fint väder så vi drog ner till stranden allihopa för att ja bada och sola.
Det var alldeles lagom varmt och det fläktade skönt. Ja bra helt enkelt. Det enda som stör en del är att folk inte har vett att låta bli och mata alla änder som är där. Pga det så huserar det en hel del fåglar till Walters stora förtret. Idag gick det ganska bra dock. Dom var inte så på.

Men det som verkligen gör mig arg är alla ungar som tror att dom kan behandla djuren hur som helst. Ett gäng småungar mellan 3 och 7 (på ett ungefär) hade hittat en andmamma med sina 3 ungar. Ungarna höll på att jaga dom, peta pinnar på dom, kasta sten osv osv. Jag och älsklingen satt och tittade på dom en stund för att se om dom fortsatte. När dom inte slutade så sa Christian till dom på skarpen att dom skulle ge fan i fåglarna. Då får han till svar av den minsta ungjä**** att det var ju inte ungens pappa och att han inte brydde sig. En 3 åring......
Ja klart att det är föräldrarnas fel som inte kan säga ifrån. Men en unge ska inte vara så uppkäftig. O det var ju inte bara just dom som inte skötte sig. Var flera som jagade dom bara för skojs skull.

Annars var det en trevlig dag.

I övrigt är det bra. Det är så kul att ha båda ungarna hemma. Dels för att Walter äntligen är hemma och dels för att vi har Emelie hemma hela veckan. Jag har fått lära känna henne mera än vad man redan gjorde. Vilket jag tycker är jättekul.

I morgon åker vi nog och fiskar tror jag..

Kram på er

Semester!

Ja idag började min semester. :) Men den började med att Emelie vaknade kl 3 o somnade om kl 6. Hurra. Visst sov hon sen till kl 10 men jag hade svårt att sova sen. Dels för att Danza trippa omkring o var orolig o dels för att det kryper i benen. O för att inte säga alla gånger jag måste springa o kissa. Suck.

Men positivt är att min älskade stora (lill)prins äntligen är hemma. Jag har inte träffat honom sen midsommar förutom några min på centralen.

I morgon har vi första besöket hos BM. Vet dock inte om det bara blir inskrivning eller information. Hoppas på det förstnämnda. Men vi får ju se.
Åh älskling tar så bra hand om mig, han kom och tog en isbit på mina ben när det nästan brände i dom av värmeslag. Puss på dig :)

Kram på er!


Less på jobbet

Se min blogg har blivit tillfixad.. Tack kära J :)

Ja annars är det väl inget så. Jobbade lite i helgen och var ute hos Danne i fredagskväll. Det var en jättetrevlig kväll. trots att vissa blev lite smått fulla ;) Eller som Anna då, plakat helt enkelt. Undrar vad hon hittar på för namn till barnet nästa gång :P

Men idag är det iallafall måndag o den här veckan kommer att gå så långsamt. Usch vad jag vill ha semester nu. Är så trött på mitt jobb. Det känns inte alls inspererande att åka dit längre. Hoppas månaderna tills jag slutar går fort. Jouren som jag ska gå på tills årsskiftet klarar jag nog, det är bara 2 nätter i veckan.
Har städat idag med. Men det går långsamt. Städar i 5 min o sen är jag så slut att jag måste sätta mig ner och vila i en kvart. Så är det på jobbet med.
Men Jenni, du får komma o hjälpa mig att skära upp min mat, jag är ju gravid glöm inte det.. hahahhahaha

Älsklingen min ligger i soffan nu o ser så söt ut. Måste gå o pussa på honom lite

Kram på er

    

Förlovade

Ja idag händer det saker minsann. Kl 00.15 så bytte jag och min älskling ringar.. Vi skulle ha gjort det nu ikväll men vi kunde inte hålla oss. Usch så dåliga vi är.. Hahahahahahaha. :)
Aja dagen firas med att jag tvättar och mannen jobbar. Men vi ska hem till Danne i kväll o ha en spelkväll. Så det blir precis som vi vill ha det :). I morgon kommer Anna dit med.. Yay..

Annars mår jag som vanligt.
Längtar så mycket efter Walter bara. Har inte sett honom på 3 veckor. Han har ju vart på semester med sin pappa. Han kommer vecka 30 o då ska jag ha honom i 4 veckor... :) Han har börjat med en ny skön stil. mössa och solglasögon.. :P
Stackarn hade fått en fästing i ögat som svullnat upp ordentligt. Men han fick penicillin så förhoppningsvis blir det bättre..

Kram på er!

 

Hormoner o annat

Hej alla! Sitter på tåget o ska åka till jobbet. Orkar inte läsa så jag passar på att blogga lite. Är så fruktansvärt trött numera men det beror ju på något. Haha. Ärtan som HN kallas måste leva rövare där inne eller nåt. Ständigt trötthet, illamående o yrsel. Nä jag vet att det är hormoner som spökar. :-P. Längtar tills man blir lite större så det verkligen syns att man är gravid. Annars är det ganska lugnt. Längtar så mycket till semestern. Men den börjar snart. :-D nej nu är jag framme. Kram på er