Fullt upp eller nåt!

Jag passar på att blogga lite medans Lionel ligger och skäller på golvet. Han har så mycket konstiga saker för sig, som att t ex ligga och göra pruttljud med med munnen och morrar. En liten pirat tyckte syrran. Apropå syster så åkte jag och Lionel hem till henne och pappa nu i lördags. Det var så fint väder och det finns ju en pool där som vi badade i, det var verkligen med skräckblandad förtjusning som Lionel badade. Var ju kul med vattnet men samtidigt lite kallt. Det blev sen glass med smultron och ananas, och på kvällen grillades det kyckling. Egentligen skulle vi ha åkt hem på kvällen men det gick knappt några tåg så vi bestämde oss för att sova kvar. Christian ville vara hemma och kolla på fotboll så han passade på att gå ut på stan och titta och sen dricka lite öl eller många. Han var lite smått bakis när jag kom hem så det blev nog det sistnämnda :P

Det har ju varit Västerås City festival nu i helgen med, vi gick ner stund i fredags och tittade lite. Hittade ett par foppatofflor till Lionel, jättesmå och jättesöta :) Lite stora än men dom är lagom till hösten tror jag :)
Annars var det bara en massa folk och olidlig värme. Ja det måste komma regn snart, går inte och sova i den här värmen. Igår när vi kom hem från Bålsta sov Lionel i stort sett hela dagen. Han hade hållt igång under hela lördagen och sen var det ju så varmt så han var istort sett däckad under gårdagen. Lite regn under en dag eller två hade inte skadat.

Men för att gå till händelserna denna vecka så ska vi hämta Emelie idag, i morgon är det läkarbesök för Lionel, på onsdag är det psykologen med Johanna, torsdag åker vi till Grönsinka, fredag firar vi Erika plus att Walter äntligen kommer, lördag blir det släkt träff och på söndag åker vi hem.
Hm det blev visst en fullspäckad vecka :D

Nej nu ska Lionel få lite mat.

Kram på er!