Fotboll, Älsklingens födelsedag och mys med familjen.

Hej!
Jaha nu har ännu en helg passerat. Hade båda ungarna hemma och i vanlig ordning så var det så mysigt. Hade äran att ha Emelie lite själv då älsklingen jobbade fredag och söndag. Oj så hon tjatade om kakor. " Nena, kaka".

På lördagen tog vi alla en promenad för att köpa lite diverse saker på ICA Ettan. Det hela slutade med häst och vagnåkning. fiskEdamm. ;) hoppande i hoppborg och fika utanför där. Det var tydligen deras "dag" eller vad man ska säga. Sånt finns inte i Sthlm, inte vad jag har märkt i alla fall. Rätta mig om jag har fel.

Sen på söndagen fyllde karln min år, jag orkade inte gå upp och sjunga för honom kl 05.00 så jag satte upp en lapp på badrumsspegeln där jag hade skrivit "ja må han leva".  Funkar ju lika bra det. :)
Under dagen då han jobbade så fixade Walter och jag middag till honom. Han är en sådan klippa Walter, hjälpte mig att gå och handla. fixade sallad och underhöll Emelie så att jag kunde hinna med att ordna allt som skulle göras. Men som tur är så hann vi med allting. Efter det så blev det att åka och lämna Emelie hos sin mamma. Kom själv hem med ett skötbord som vi ska ställa ner i källaren, ett gigantiskt ben till Danza som är från en slaktad kalv och en påse med plommon.

Igår så åkte jag upp till STHLM för att gå på fotboll med Walter och Bosse. Allt startade bra och det var ett bra spel osv. Sen i andra halvlek så urartar allting pga en dum tysk, korkad holländare och två st idiotiska, stupida, ointelligenta, tröga djurgårdsfans som sprang ner på planen. Walter tyckte att situationen var jätteobehaglig och ville därifrån. Susanne berättade sen att Walter hade varit ganska skärrad när han kom hem till dom. Bli så arg när folk förstör för sitt eget lag så som dom gjorde.
O dessutom när jag kom till Centralen hade dom bytt spår så jag fick springa allt vad jag hade o missade tåget med 1 sek. Det rullade iväg framför näsan på mig. Så det blev att vänta i en timme. USCH
Tur att hjärtat kom och hämtade mig på stationen sen :)

Ja det är väl det som har hänt nu i alla fall. Är säkert mer men kommer inte på nåt.

Kram på er.


fladder, kräkmätt och huvudvärk!

Usch jag är så kräkmätt nu. Älsklingen gjorde i ordning lite hamburgare tidigare som vi smällde i oss. O sen blev det choklad efter det. Why, why ska jag slänga i mig maten? Att jag aldrig kan lära mig.. Aja om nån timme kommer det att smälla till o jag kommer att vara jättehungrig igen..

Vaknade på jobbet i fredagsmorse och hade en sådan sprängande huvudvärk. När jag behövde hosta eller liknande så kändes det som att det var 10000 knivar som vred om, det gjorde tom ont när jag kom åt tanden med tandborsten. Men jag hasade mig ner och drack en kopp the. Tänkte att det kanske skulle släppa lite. Men nej nej, Jelena blir illamående och ska springa ner på toaletten, det var bara det att jag inte riktigt hann ner. Det kom innan dvs på golvet nedanför trappan. Så det var bara att torka upp det. Efter att vi fått upp den ena ungen skulle jag väcka en annan. Han hade en cd-skiva liggandes i ett av våra musikrum. Det rummet har vi hållt stängt i några dagar för att vi tror att det ligger något dött djur i skorstenen. Kan ju säga att det luktade ju inte mumma o gå in dit och hämta skivan. Vart en tur in på toaletten igen.. SUCK...

Det värsta i det hela är att det verkar som om att det kommer att dröja några mån till innan det försvinner. Med Walter höll det på i 6 månader...

Emelie har vart och tagit allergiprover och gissa vad hon inte tål? Jo hundar.. Men det var tydligen så lite plus att hon visar inga symptom när hon är här. Så det ska nog gå bra :)
Vi var ju och lämnade Emelie hos hennes mamma i onsdags och dom har flyttat ut på landet. Danza fick följa med för att kolla in omgivningarna. Oj vad hon gillade att springa där ute. Men när vi var inne sen och skulle dricka lite kaffe fick hon så mycket stryk av katten.
 Feghunden kröp upp i vårat knä för att gömma sig hos oss. Ännu ett bevis att det är en fruktansvärt dåligt mördarhund jag har. ;)

Men annars har allt vart bra. Bullen aka Anna var och lekte med mig igår. Fick en massa kläder av henne så det var bra. bla ett par jeans. Hon tycker att jag blir tjockare och tjockare hela tiden :) O nu kommer jag verkligen inte i mina jeans.

Nu ska jag däremot lägga mig och försöka att bli av med illamående.

Kram på er!

Ps: Det börjas att kännas lite fladder i magen nu :)