Fotboll, Älsklingens födelsedag och mys med familjen.

Hej!
Jaha nu har ännu en helg passerat. Hade båda ungarna hemma och i vanlig ordning så var det så mysigt. Hade äran att ha Emelie lite själv då älsklingen jobbade fredag och söndag. Oj så hon tjatade om kakor. " Nena, kaka".

På lördagen tog vi alla en promenad för att köpa lite diverse saker på ICA Ettan. Det hela slutade med häst och vagnåkning. fiskEdamm. ;) hoppande i hoppborg och fika utanför där. Det var tydligen deras "dag" eller vad man ska säga. Sånt finns inte i Sthlm, inte vad jag har märkt i alla fall. Rätta mig om jag har fel.

Sen på söndagen fyllde karln min år, jag orkade inte gå upp och sjunga för honom kl 05.00 så jag satte upp en lapp på badrumsspegeln där jag hade skrivit "ja må han leva".  Funkar ju lika bra det. :)
Under dagen då han jobbade så fixade Walter och jag middag till honom. Han är en sådan klippa Walter, hjälpte mig att gå och handla. fixade sallad och underhöll Emelie så att jag kunde hinna med att ordna allt som skulle göras. Men som tur är så hann vi med allting. Efter det så blev det att åka och lämna Emelie hos sin mamma. Kom själv hem med ett skötbord som vi ska ställa ner i källaren, ett gigantiskt ben till Danza som är från en slaktad kalv och en påse med plommon.

Igår så åkte jag upp till STHLM för att gå på fotboll med Walter och Bosse. Allt startade bra och det var ett bra spel osv. Sen i andra halvlek så urartar allting pga en dum tysk, korkad holländare och två st idiotiska, stupida, ointelligenta, tröga djurgårdsfans som sprang ner på planen. Walter tyckte att situationen var jätteobehaglig och ville därifrån. Susanne berättade sen att Walter hade varit ganska skärrad när han kom hem till dom. Bli så arg när folk förstör för sitt eget lag så som dom gjorde.
O dessutom när jag kom till Centralen hade dom bytt spår så jag fick springa allt vad jag hade o missade tåget med 1 sek. Det rullade iväg framför näsan på mig. Så det blev att vänta i en timme. USCH
Tur att hjärtat kom och hämtade mig på stationen sen :)

Ja det är väl det som har hänt nu i alla fall. Är säkert mer men kommer inte på nåt.

Kram på er.


Kommentarer
Postat av: Mannen din

Fisk-dammen var ju kul :P

Sångerna likaså.. Puss älskling

Postat av: Agge

Hej :)

Ja fy vad det går undan. Dagarna flyter ihop. Man tycker att det händer inte så mycket - men helt plötsligt inser man att hon minsann inte greppade med båda händerna eller rullade runt på sängen förra veckan. Hahaha.Själv var jag ju helt befriad från jobbiga symptom. Hade desto mer ångest istället. Enda som var jobbigt var att hon låg så "skevt" i magen så att jag knappt fick på mig strumporna from 4-5 månaden. Trots att hon var så liten!Hoppas altl går väl för er och att du blir bättre från krämporna snart :) Hur långt är du gången nu?

2009-09-17 @ 02:03:00
URL: http://aggrot.blogg.se/
Postat av: Linnea

sista dagen på korttis idag, men vi hann ju ses en sväng ;D hoppas att allt löser sig på jobbet!

2009-10-01 @ 22:37:54
URL: http://linnealidberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback