Fru Månsson

Ja igår var det ju dagen D :) eller bröllopsdagen ska man väl säga. En så underbart trevlig dag på alla sätt. Vigselakten var enkel (kan ju bero på att det var borgeligt) och förrättaren lättade upp stämningen mycket bra. Vi var väldigt nervösa både jag och Christian. Men allt gick bra i alla fall.
Efteråt så åkte vi alla hem till oss för lite fika för att vänta på tills vårat bort på Skybar var klart. Stämningen mellan alla var så trevlig och jag är så glad att jag har hittat en man med en sådan underbar familj. Jag känner mig verkligen välkommen in i den.

Middagen sen var väldigt trevlig, god mat och dricka även om jag fick hålla mig till alkoholfritt. Men snart så :P
Och trots att vi hade sagt ifrån på ett mycket bestämt om att vi INTE ville ha bröllopspresenter så var det ingen som lyssnade. Suck för våra familjer :).
Fick pengar av "min" sida och två jättefina glas och en varsin öl och choklad från C´s sida. Plus en massa kort och blommor. Fick bla blommor av en av C´s bästa barndomskompisar Gibson med familj. Mycket uppskattat kan jag lova.

Min syster hade ju lovat att hon skulle ordna med brudbuketten och så fin den var sen, lägger upp lite bilder så får ni se.

Ja och nu sitter man här som fru Månsson med en mycket trött hund o katt i soffan. Danza var ute hos Emelies mamma på landet i helgen så hon är helt färdig efter att få ha sprungit fritt som hon har velat. Min kära man fick börja livet som äkta make med att jobba stackarn.

Kram på er.

   

Hej

Hej hej.
Ja nu börjar det att närma sig. Bara 4 dagar kvar tills jag står som fru Månsson. Har bara ett problem, klänningen som jag tänkte ha på mig har krympt. Dels i tvätten och dels för att jag har blivit lite större. Så i morgon ska jag åka ner och titta på lite kläder. Det måste dock vara i lila eller cerisé för buketten kommer tydligen att vara i dom färgerna. Känns lite yrk att köpa nåt nytt när det bara är 4-6 veckor kvar till DUE day men det får bli så helt enkelt. Kan kanske sälja det på tradera eller blocket sen.

Annars så rullar det på. Spenderar dagarna med att inte göra mycket alls, fikar med vänner och sitter vid datorn. Börjar bli lite långrandigt att vara hemma men snart har man något att göra.
Walter fick en lillasyster förra veckan Matilda Ester Sofia ska hon heta. Tre mycket fina namn.


Nej nu är det dags att gå ut med muppen.

Kram på er

Fotboll eller breakdance. Det är frågan det.

Efter att ha gett Gibson en känga för att han uppdaterade sin blogg så sällan kan ju inte jag vara värre. Dessutom ska jag klaga lite på min blivande man. Nu var det alldeles för länge sen han uppdaterade sin. Så hjärtat, Do it!

Är hemma själv med Walter ikväll. C drog iväg till sin kompis och skulle dricka lite alkohol. Han får ju passa på att göra det ett tag till för snart är det stopp. Måste ju ha någon som kan köra till sjukhuset sen. Var ingen fara förresten. Den natten jag hade värkar. Det var bara Lionel som bråkade massor. Han ligger där inne och övar att sparka boll eller så blir han proffisionell breakdansare så som han knör omkring där inne.

Igår var jag hemma hos syrran. Vi skulle byta lite julklappar och så. Walter och Emelie följde med. Tänk vad man har glömt bort hur det är att ha vagn med sig. Hade lite otur när vi skulle hem. Allting krånglade så detr slutade med att vi fick ta taxi hem. O sen undrar jag varför det inte är mer folk som är villiga att hjälpa en av och på tåg osv. Men det kommer jag ihåg att det var så när Walter var liten med. Det har inte ändrat sig på 11 år direkt.

Jaja det är så det är.

Kram på er.
Bröllop snart

Hej hej!
Ja nu har jul och nyår passerat. Skönt för att då kan jag fokusera på Lionel. :) Eller nä det ska bli ett bröllop först :D Den 30 januari gifter vi oss. Men nu blir det bara ett litet enkelt borgligt bröllop med föräldrar och syskon. Tycker att det känns skönt att göra det innan han kommer. Underlättar mycket. Men det gäller att han håller sig inne tills dess. Har vart vaken halva natten med såna värkar men troligtvis är det bara förvärkar. Det är "bara" 45 dagar kvar till BF så det kommer att vara en stoor mage då :)

Annars är det fint, lite kallt ute bara, en sisodär -20 grader. T.o.m Danza vägrar att ta promenader. Hon gör sitt o sen vill hon gå in. Fast det är klart, vi har ju rena sommarvärmen om man jämför med Dalarna t.ex. Där är det runt -30 :)

Nä nu ska jag försöka att sova lite.

Kram på er