Operation

Ny vecka nya möjligheter eller vad säger man? Har en nyoprerad sjuklig pojke här hemma. Walter ringde i onsdags och berättade att de var tvungen att operera hans arm i alla fall så detta skedde i fredags. Lionel och jag tog därför tåget upp så att vi kunde vara där tillsammans med hans pappa. Allting gick bra även om den blev lite större än vad som hade tänkt.

På lördagen sen så kom han hit tillsammans med Bosse som skulle hälsa på över dagen. Alltid lika trevligt som vanligt. Innan dom kom så var älsklingen iväg och hämtade 2 nya soffor som vi hittat på blocket. Mycket fina var dom, skönt att hiva iväg den gamla. Den hade gjort sitt tänkte vi. Skönt också att ha något som man köpt tillsammans..

Och igår så flyttade hon, min lilla mupp till hund. PJ var och hämtade henne igår. Det vart mycket tårar men det känns ändå bra för hennes skull. Men jisses vad tomt det är hemma, jag förväntar mig att hon ska komma gående och titta på mig eller morra och skälla på saker och ting.
Lär väl ta ett tag innan man vänjer sig. Skönt att vi får komma och hälsa på i alla fall..

Iom att Danza har flyttat så kände vi att Svea kommer att behöva en kompis. Så idag så hämtade vi en kattflicka som ska heta Doris. Hon är kolsvart med gula ögon. Just nu är hon lite asocial och ligger och sover under soffan..
Lär ju bli bättre hoppas vi..

Nej nu börjar Lionel bli arg. Bäst att jag hämtar honom..

Kram på er


Läkarbesök

Hej hej!
Nu är det nästan helt bekräftat, eller ja enligt läkaren som sa att det är kolik som Lionel har. Det förklarar ju allt hans skrikande som vi har trott att han har varit hungrig hela tiden. Och eftersom han får så otroligt ont i magen av ersättningen ska jag börja amma mycket mera och sen ge ersättning på kvällen istället. Får hoppas att det blir bättre då.. :)

Annars så är det inte så mycket, dom stora ungarna kommer i morgon och i helgen kommer Bosse och hälsar på..

Kram på er!

Snor från Jensine

HAR DU?
Folköl i kylen : Nä inte just nu.
Något husdjur : Ja..
Någon favoriträtt : Kylling
Någon flick/pojkvän : En alldeles äkta make.
Puder på dig : Nä men borde nog ha ibland
Några framtidsplaner : Ja det finns det säkert
Någon sjukdom : Knäpp?
Gymkort : Nej men ska nog skaffa.
Några kärleksproblem : Nej
En homosexuell kompis : Absolut

Duschat idag : O yes
Någon kompis som snarkar : Finns det nog
Någon vän som spelar i ett band : Japp
Några mvg:n : Ja faktiskt
Någon som förstår dig : Ja
Tuff kompis som kan försvara dig : Finns det nog
Något beroende : Godis och min familj
Fikat idag : Ja-a
Nagellack : Nej
Någon vän som bor i ett annat land : Japp

VEM?
Avskyr du : Ingen, tycker mindre om bara
Hånar du : Inte någon
Delar du mest minnen med : Christian
Längtar du mest efter : Min stora prins
Stör du dig på : Ingen
Gosar du med : Familjen
Lagar mat : Christian om han inte jobbar kväll.
Diskar : Det gör jag
Tror att den är någon : Inte en aning

VILKEN?
Tidning läser du: Den som finns framme
Buss åker du oftast : Den till stationen
Frisyr har du : Uppsatt
Dag fyller du år : 31
Årstid föredrar du : Vår
Stad är du uppväxt i : Bålsta/sthlm

VAD?
Gör du nu : Kollar tv och svarar på det här..
Gör dig till en bra människa : det får du fråga mina nära och kära om.
Gör dig till en dålig människa : Virrig, slarver
Vill du arbeta med : Människor
Är roligast just nu : Animalerna
Har du på dig nu : Mjukisbrallor o tröja
Har du för smink idag : Nästan aldrig
Äger du för skor : Inte många
Har du för storlek i skor : 38-41
Läser du för bok : Ingen just nu
Ska du göra nu : Gå och stoppa in nappen i Lionel´s mun..

Bruten arm och reflux

Min stackars stora pojke har brutit armen. Han hade tydligen krockat med en i skateboardrampen. Han och Pontus ligger på Södersjukhuset och får stanna över natten. Armen var tydligen av på två ställen och sen hade den roterat så dom ska dra den rätt i morgon. Han var lite smått drogad när jag pratade med honom tidigare. Han var lite sur på ambulanspersonalen för dom hade behandlat han som en 3 åring tyckte han. :)

Sen har vi fått en läkartid med Lionel, BVC sköterskan vill att dom kollar så han inte har reflux. Det kanske kan ge svar på varför han är så spänd hela tiden. Vi ska dit nästa onsdag så då vet vi mera.

Ja detta var bara en liten snabbis..

Kram på er

Fina fisken....

Idag är det en stor dag minsann, Lionel är nu hela 2 månader och dessutom är det El Clasico. :D
Tänk vad fort tiden går, känns ju som att det var igår som vi kom hem från BB.

Ja men förra helgen var vi i alla fall i Kavlanda över påsk. Det bjöds på underbart väder och massor av god mat. Walter var tyvärr inte med. Saknar att han inte följer med när vi åker till västkusten men samtidigt så är han så pass stor att han får välja själv. Och sen vet jag att han hade det perfekt i dom norska skidbackarna eller ska vi säga snowboardbackarna som han numera åker.. :P
Men för att återgå till Kavlanda så var det som jag skrev mycket trevligt, svågern med fru och barn kom dit med så vi var ett litet gäng. Lionel hade tyvärr problem med magen pga ersättningen han får. Fick till slut hjälpa honom på traven och då blev det lättare för honom. Önskar att jag bara kunde amma för då får dom ju inga problem med sånt. Tyvärr så har han en tendens att alltid somna vid bröstet så det gör att han inte får i sig tillräckligt med mat. Ja inte är det lätt alla ggr. :)

Älsklingen fick för sig att åka ner och fiska lite en kväll när vi var där nere. Gick ganska bra tycker jag. Han fick i alla fall ett napp. En piggvar, inte för att jag vet så mycket om fisk ( även om jag tycker att det är väldigt gott) men det var tydligen en mycket fin sort, 230 kr/kg såg vi sen. Den tillagades och åts på kvällen. Men ska jag vara helt ärlig så var det inte en höjdare, eller jo smaken var god men konsistensen påminde för mycket om hummer och  alla som känner mig vet vad jag tycker om det.

Danza var ju i Enköping över påsken, vi skulle testa hur det gick hos hennes ev nya ägare. Det hade gått så bra berättades det. Hon har varit på kurser fått nya hundkompisar och var helt slut när hon kom tillbaka hit. Så hon flyttar om ca 2 veckor. Visst känns det för jävligt att inte ha kvar henne, men med tanke på att jag inte hinner ge henne det hon behöver så är det bäst för alla. Jag vet att det inte kommer att gå någon nöd på henne överhuvudtaget. Det är ju jag som kommer att gråta floder i början. Men men det kommer att kännas lättare med tiden speciellt när jag vet hur bra hon kommer att ha det.

Nej detta är allt ni får för idag.

Kram på er!