Snart är det sommar..

Jisses vad jag är trött, Lionel sover visserligen bra men han har kommit in i en fas där han vknar efter någon timme på kvällen och sen flera ggr på natten. Och utöver det så har jag svårt att sova överlag. Aja Lionel börjar bli stora killen nu, vi har börjat att ge honom gröt nu. Just för att han ska bli mera mätt och gå upp lite mera i vikt. O det funkar så bra, första dagarna spottade han mest ut det men jisses vad han äter nu. Vi ger honom inte så mycket. Mera smakportioner men jag tror att vi snart kan öka på det lite. Sen har han börjat att "åla" lite. Han kommer inte framåt men han ålar liksom runt lite. På rygg går det lite snabbare än på mage men han förflyttar sig lite grann i alla fall.
Sen är ju det bästa att han är på så gott humör hela tiden..

Nästa vecka så är det Walter skolavslutning, tror att han längtar en del efter den. Märker att han är ganska trött nu. Ett 10 veckors långt lov är nog ganska behövligt för honom. Bästa är ju att han får vara hemma hela tiden och behöver inte vara på fritids eller liknande. Hans pappa ska ha honom första 4 veckorna och sen tar vi över. Det ska bli så mysigt att ha honom så länge. Bara att slappa och ta det lugnt med hela familjen..
Får se vad vi hittar på för saker. Öland är i alla fall bestämt. Men vilken vecka det blir har vi inte bestämt men det blir typ i Juli- Augusti.

Det var allt ni får idag..

Kram på er..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback