Pilska kattor

Hej o hå ludentå eller nåt. Ja det är en ny vecka och vi får se vad man ska hitta på. Åkte upp till sthlm i fredags för att gå på begravning. Bosse´s goda vän Björn avled för ett tag sen och jag ville närvara under cermonin, fick tyvärr inte närvara under hela då Lionel fick spel och började skrika i början så jag fick lov att gå ut med honom. Efter en stund kunde vi dock gå in igen. Cermonin var mycket enkel och vacker, han hade valt att inte ha en präst som närvarade utan det var goda vänner som höll i det. Efteråt så åkte vi till en restaurang för att äta god mat. Precis som han ville ha det. Åkte efter och hämtade Walter och så åkte vi hem tillsammans.

På lördagen så var vi ute en stund med ungarna, vi har köpt en systemkamera så vi ville ju ut och testa den lite :) och sen behövde vi alla ut och röra på oss. Tyvärr så började det regna efter en tag så vi var
att gå hem igen.

Här hemma har vi två kattor som har kommit in i en löpperiod. Först var det Doris som höll på att skrika och ha sig så jag ringde och bokade tid för kastrering på henne. Som tur är så börjar hon att lugna ner sig lite men kom inte och tro att det kommer att bli lugnt för det. Nä då är det Sveas tur. Så nu har vi två desperat kattor som är så pilska och bara trånar efter en snygg kattkarl. Suck för dom. Aja, Svea´s tur kommer snart med..

Ungarna mår annars bra, Walter har ju gipset att tampas med. Kan lova att det är nedräkning tills han får ta av det.

Lionel har en värre skrikperiod nu. tänk om han bara kunde tala om vad det är för fel. Han blir 3 mån idag och den mesta tiden har mest bara bestått av bekymmer och att försöka lista ut vad som är galet. Att han inte går upp i vikt som han ska gör ju inte saken bättre och det spelar roll om jag bara ammar eller ger ersättning.
I morgon ska han vaccineras och sen ska vi få en ytterligare läkartid för att kolla upp honom.

Emelie är inne i en 3 års trots just nu och det är bara pappa som gäller när hon är hemma hos oss. Mycket beror på Lionel, att jag inte har samma tid med henne. Eller med någon för den delen. Önskar ibland att man kunde klona sig för att kunna räcka till allt men den vetenskapen är det bara att drömma om.
Som tur är så detta bara en period och att det underlättar sen. Men tills dess är det bara att bita ihop.

Nej nu måste jag äta lite och sen spela Yatzy med älsklingen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback