Ja uppdatering eller nåt!

Hej!
Nu är Lionel en hel vecka gammal. Vi har väl inte hunnit in i så mycket rutiner än förutom att hans är ju då, äta, skita och sova. tyvärr har han totalt vänt på dygnet och sover på dagarna/kvällen och är vaken på natten. O jag är ju inte bättre som sitter uppe och titta på OS på nätterna.

Igår kom Emelie med och en sådan stolt storasyster man har här hemma. Hon vill hålla honom hela tiden och kommer och talar om ifall han är vaken eller inte. Walter kommer nu idag och ska träffa honom. Båda två har vart sjuka innan så det är därför dom inte har kunnat komma förrens nu.

Idag är det dags för första BVC besöket också, ska bli kul och se hur mycket han har vuxit. Han äter ju som en häst och skiter som en elefant.

Utöver amningar, blöjbyten och trötthetskoma är allt mycket bra i familjen Månsson/Kindblad/Wedins residens. Håller på att rensa en massa så det inte ska vara så otroligt trångt här hemma. Är ju redan det men försöker att underlätta så mycket som möjligt. Tycker ju att man gjorde det innan man flyttade hit men inte tillräckligt.

Men det blir nog bra ska ni se :)

Nu är det dags att väcka maken och se till att alla får lite frukost i sig.

Kram på er!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback